Skip to content

Werken bij Fosby

Join the team

Ben jij onze nieuwe recordbreker: enthousiast, leergierig en energiek? Kom dan het Fosby team versterken. Een open sollicitatie ook van harte welkom!

Fosby kantoor

Social Media Specialist

Wil jij je ontwikkelen als social specialist en alle campagne tips & tricks rondom Meta, LinkedIn, Pinterest, TikTok leren? Je beheert en optimaliseert de campagnes van klanten met een jong team.

Fosby online marketing bureau

Recruiter

Kijk jij op een creatieve manier naar de arbeidsmarkt? Ben jij niet onder de indruk van een beetje krapte aan kandidaten? Dan ben JIJ misschien wel de juiste persoon voor deze vacature!

Fosby kantoor

E-mail Specialist

Als E-mail Specialist beheer je strategische campagnes voor uiteenlopende klanten. Je richt de subscriber lifecycle zo optimaal mogelijk in en zorgt voor records!

Jeroen de Koning geeft een training

Senior SEA Consultant

Als SEA Consultant krijg je de ruimte om innovatieve strategieën te bedenken en onze klanten te adviseren. Je bent ook verantwoordelijk voor de campagnes en deelt jouw SEA kennis met je collega's.

Jesca de Feijter

SEA Consultant

Als SEA Consultant maak je strategische plannen voor de klant en zit je zelf aan de campagne knoppen. Je stuurt jouw eigen klantenteams aan en waarborgt de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Fosby werkruimte

SEA Specialist

Ga jij geen online uitdaging uit de weg? Als junior SEA Specialist leer je in korte tijd de beste advertentie campagnes maken. Je helpt jouw klanten met performance based campagnes.

Fosby kantoorruimte

Senior SEO Consultant

Als Senior SEO Consultant krijg jij onze klanten hoger in de zoekmachines. Daarnaast deel je graag kennis en technische ontwikkelingen met je medior- en junior SEO collega's.

Fosby interactie

Stage Online Marketing

Ben jij een student met grootse interesse in online marketing? We leren je de kneepjes van het vak. Zo leer je alles over Google, Facebook, Instagram en alle andere online marketingkanalen.

service-details-video

Digital Marketing Traineeship

Wil jij stappen maken in de wereld van online marketing? In ons Digital Marketing Traineeship leren we je alles van een specialisme. Je leert met klanten en collega's werken

Fosby kantoor

Stage Content Marketing

Ben jij klaar om je horizon te verbreden? Met een meewerkstage als content marketeer leer alle tips & tricks. Je maakt doeltreffende webteksten, prikkelende social campagnes en e-mails.

Fosby interactie

Technisch marketeer

Ben jij een student met grootse interesse in online marketing? We leren je de kneepjes van het vak. Zo leer je alles over Google, Facebook, Instagram en alle andere online marketingkanalen.

Fosby werkt

Fosby is een snel groeiende, innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en records breken hand in hand.

We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records.

Het nieuwe werken

Je kunt zelf jouw dag en week inplannen en onze flexibele werkplekken zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Goede voorwaarden

Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen. Laptop? Check! Telefoon? Check!

Direct aan de slag

Net afgestudeerd of op zoek naar een stage? Bij Fosby kun je vanaf de allereerste dag aan de slag met uitdagende projecten.

Investeren in kennis

Neem deel aan Google events en trainingen van onze Partner Competence Factory. Ook maken wij jaarlijks een persoonlijk opleidingsplan zodat jouw kennis altijd up-to-date is.

Leuke collega's

Naast de leuke werksfeer organiseren we regelmatig uitjes. Bijvoorbeeld ons jaarlijkse tripje naar onze klant Paracentrum Texel.

De koffie staat klaar

Misschien zijn we een match? Stuur ons jouw CV dan drinken we samen een kop koffie!

Laat jouw website of webshop beter presteren!

Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

Website of webshop beter laten presteren?

Ontdek de kansen en groeimogelijkheden