Bekijk onze marketing vacatures:

Ben jij onze nieuwe recordbreker: enthousiast, leergierig en energiek? Kom dan het Fosby team versterken. Een open sollicitatie ook van harte welkom!

Fosby-93

Medior/Senior Social Marketeer

Als ervaren Social media marketeer wordt je ingezet op verschillende projecten waar je met diverse klanten werkt. Je voert gesprekken met deze klanten en helpt ze verder met hun belangrijke campagnes.

Fosby-59

Medior/Senior SEO Marketeer

Als ervaren SEO marketeer krijg jij onze klanten hoger in de zoekmachines. Daarnaast deel je graag kennis en technische ontwikkelingen met je SEO collega's.

Fosby-38

Medior/Senior SEA Marketeer

Als ervaren SEA marketeer krijg je de ruimte om innovatieve strategieën te bedenken en om onze klanten te adviseren. Deze kennis deel je graag met je collega's.

Fosby-55

Data & Web Analytics Consultant

Weet jij alles van web analytics, programmeren, Google Analytics en Tag Manager? Dan hebben wij een passende functie in ons data en tracking team! Help klanten aan goede metingen.

Fosby-45

SEO Consultant

Als SEO Consultant krijg jij onze klanten hoger in de zoekmachines. Daarnaast deel je graag kennis en technische ontwikkelingen met je SEO
collega's.

Fosby-5

SEA Consultant

Als SEA Consultant maak je strategische plannen voor de klant en zit je zelf aan de campagne knoppen. Je stuurt jouw eigen klantenteams aan en waarborgt de kwaliteit van onze werkzaamheden.

Fosby-59

Recruiter

Kijk jij op een creatieve manier naar de arbeidsmarkt? Ben jij niet onder de indruk van een beetje krapte aan kandidaten? Dan ben JIJ misschien wel de juiste persoon voor deze vacature!

Google Tag Specialist

Weet jij alles van Google Tag Manager, pixels en meetproblemen? En maak jij graag meetplannen en rapporten voor verschillende soorten klanten? Solliciteer nu als Tag Manager expert!

SEA Specialist

Ga jij geen online uitdaging uit de weg? Als junior SEA Specialist leer je in korte tijd de beste advertentie campagnes maken. Je helpt jouw klanten met performance based campagnes.

Digital Traineeship

Wil jij stappen maken in de wereld van online marketing? In ons Digital Marketing Traineeship leren we je alles van een marketing specialisme. Je leert met klanten en collega's werken!

HR-Specialist L&D

Wil jij onze online marketeers verder helpen ontwikkelen en professionaliseren? Als HR-specialist zet jij je in voor de persoonlijke ontwikkeling en soft skills van onze marketeers.

E-mail Specialist

Als E-mail Specialist beheer je strategische campagnes voor uiteenlopende klanten. Je richt de subscriber lifecycle zo optimaal mogelijk in en zorgt voor
records!

Onze stage vacatures:

Stage Online Marketing

Ben jij een student met grootse interesse in online marketing? We leren je alle kneepjes van ons vak. Zo leer je over Google Ads campagnes en andere online marketingkanalen.

Stage Content Marketing

Ben jij klaar om je horizon te verbreden? Met een meewerkstage als content marketeer leer je alle ins & outs. Je maakt doeltreffende webteksten, prikkelende social campagnes en mails.

Stage Data & Web Analytics

Ben jij datagericht en analytisch aangelegd? Heb jij naast interesse in ICT ook passie voor marketing? Sluit aan bij ons webanalytics leger en leer alles rondom tracking en analytics!

Fosby werkt

Fosby is een snel groeiende, innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en records breken hand in hand.

We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records.

Het nieuwe werken

Je kunt zelf jouw dag en week inplannen en onze flexibele werkplekken zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Goede voorwaarden

Onze primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn top geregeld. Laptop, telefoon? Check! Sportvergoeding? Check!

Direct aan de slag

Net afgestudeerd of op zoek naar een stage? Bij Fosby kun je vanaf de allereerste werkdag aan de slag met uitdagende projecten en uiteenlopende klanten.

Investeren in kennis

Neem deel aan Google events en trainingen van onze partner Competence Factory. Wij maken jaarlijks samen een persoonlijk ontwikkelplan zodat jouw kennis altijd up-to-date is.

Leuke collega's

Naast de leuke werksfeer organiseren we regelmatig uitjes. Bijvoorbeeld een wintersport, etentjes of ons jaarlijkse tripje naar onze klant Paracentrum Texel.

De koffie staat klaar

Misschien zijn wij wel een match! Stuur ons jouw CV of motivatie. Dan drinken we samen een kop koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken!

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby