Skip to content

Werken bij

Join the team

Ben jij onze nieuwe recordbreker: enthousiast, leergierig en energiek? Kom dan het Fosby team versterken!
Een open sollicitatie ook van harte welkom.

Jeroen de Koning geeft een training

Senior SEA Consultant

Als SEA Consultant krijg je de ruimte om innovatieve strategieën te bedenken en onze klanten te adviseren. Maar bent uiteraard ook verantwoordelijk voor de campagneresultaten.

Fosby kantoorruimte

Senior SEO Consultant

Als Senior SEO Consultant krijg jij onze klanten hoger in de zoekmachines. Daarnaast deel je graag kennis en technische ontwikkelingen met je medior- en junior SEO collega's.

Fosby kantoor

Stage Online Marketing

Ben jij een communicatief sterke student met grootse interesse in online marketing? We leren je de kneepjes van het vak. Zo leer je alles over Google, Facebook, Instagram en alle andere online marketingkanalen.

Ervaren e-mail marketeer

Je krijgt in deze functie de ruimte om (geautomatiseerde) e-mail campagnes/flows te bedenken en onze klanten te adviseren en enthousiasmeren. Maar je bent uiteraard ook verantwoordelijk voor de resultaten.

Social Advertising Marketeer

Gaat jouw hart sneller kloppen van Social Advertising? Werk jij dagelijks met Facebook Ads Instagram, LinkedIn of Pinterest en wil jij je graag verder ontwikkelen in de wereld van social media marketing?

Social Media Marketing Stage

Je neemt deel aan een jong & ambitieus team en zal veel samenwerken met andere online markteers om toffe content te creëren voor op Facebook, Instagram, LinkedIn en Pinterest.

Stage (technische) web analytics

We zoeken een analytisch sterke student en leren je de kneepjes van het vak en zo leer je alles omtrent gestructureerde datacollectie, tag management systemen, marketingpixels, CDP’s en DMP’s.

Stage webdesign

Heb jij een ongekende passie voor alles wat met digitale vormgeving te maken heeft, een scherp oog voor detail en een creatief denkvermogen? Dan is deze stageplaats voor jou!

Fosby werkt

Fosby is een snel groeiende, innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en records breken hand in hand.

We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records.

Het nieuwe werken

Je kunt zelf jouw dag en week inplannen en onze flexibele werkplekken zorgen ervoor dat iedere dag anders is.

Goede voorwaarden

Zowel onze primaire als secundaire arbeidsvoorwaarden zijn prima te noemen. Laptop? Check! Telefoon? Check!

Direct aan de slag

Net afgestudeerd of op zoek naar een stage? Bij Fosby kun je vanaf de allereerste dag aan de slag met uitdagende projecten.

Investeren in kennis

Neem deel aan Google events en trainingen van onze Partner Competence Factory. Ook maken wij jaarlijks een persoonlijk opleidingsplan zodat jouw kennis altijd up-to-date is.

Leuke collega's

Naast de leuke werksfeer organiseren we regelmatig uitjes. Bijvoorbeeld ons jaarlijkse tripje naar onze klant Paracentrum Texel.

De koffie staat klaar

Misschien zijn we een match? Stuur ons jouw CV dan drinken we samen een kop koffie!

Laat jouw website of webshop beter presteren!

Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

Website of webshop beter laten presteren?

Ontdek de kansen en groeimogelijkheden