Skip to content

Over team Fosby

Wij zijn
Fosby Digital Agency

Records breken, commitment en inzicht in performance. Dat is waar Fosby voor staat. Onze online marketing toolbox is overvol, up-to-date en snel in te zetten.

Ons team van online marketeers is ambitieus en we hebben bewezen partners om ons heen verzameld. Kortom alle ingrediënten om onze klanten optimaal te ondersteunen bij het behalen van doelstellingen en records te breken.

Waarom wij zijn zoals we zijn...

1968. Mexico. De Olympische zomerspelen. Hoogspringen. Voor de Verenigde Staten staat Dick Fosbury klaar om te springen.

Hij zal voor het eerst tijdens een Olympische Spelen een techniek gebruiken die later revolutionair zal blijken. Na een gebogen aanloop zal hij proberen ruggelings de lat over te springen…

Hij slaagt… en wint, en hoe! Naast dat hij met een sprong van 2,24 m niet alleen een olympisch record vestigde won hij ook de gouden medaille op het onderdeel. Tot op de dag van vandaag is de techniek van Dick Fosbury de leidende techniek bij het hoogspringen. Hij brak records, was uit op resultaat, innoveerde en was een bovenal een doorzetter.

Alex van der Kroef

SEA Marketeer

Arjan van Deelen

SEA Marketeer

Demi van Vliet

SEA Marketeer

0 +
Jaar ervaring
0 m+
Ads budget pm beheren
0 +
Recordbrekers
Top 0
Emerce Beste Digital Agency

Mis niets en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief over updates over online marketing en onze dienstverlening.

Laat jouw website of webshop beter presteren!

Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

Website of webshop beter laten presteren?

Ontdek de kansen en groeimogelijkheden