Skip to content

Wij zijn Fosby Digital Agency

Records breken, commitment en inzicht in performance. Dat is waar Fosby voor staat. Onze online marketing toolbox is overvol, up-to-date en snel in te zetten.

Informatie over ons

Records breken, commitment en inzicht in performance. Dat is waar Fosby voor staat. Onze online marketing toolbox is overvol, up-to-date en snel in te zetten.

Wij zijn een online marketing bureau in de regio Utrecht. Onze marketeers van SEO, SEA, E-mail marketing en Social media zijn zeer ambitieus en we hebben bewezen partners om ons heen verzameld.
Kortom, we hebben alle ingrediënten in huis om onze klanten optimaal te ondersteunen! Samen met jou gaan we aan de slag om records te breken!

Fosby teamuitje

Waarom wij zijn zoals we zijn...

Het is het jaar 1968 in Mexico bij de olympische zomerspelen met het onderdeel hoogspringen. Voor de Verenigde Staten staat Dick Fosbury klaar om te springen.

Hij zal voor het eerst tijdens een Olympische Spelen een techniek gebruiken die later revolutionair zal blijken. Na een gebogen aanloop zal hij proberen ruggelings de lat over te springen…

Hij slaagt… en wint, en hoe! Naast dat hij met een sprong van 2,24 m niet alleen een olympisch record vestigde won hij ook de gouden medaille op het onderdeel. Tot op de dag van vandaag is de techniek van Dick Fosbury de leidende techniek bij het hoogspringen. Hij brak records, was uit op resultaat, innoveerde en was een bovenal een doorzetter.

Ons team

0 +
Jaar ervaring
0 m+
Ads budget pm beheren
0 +
Recordbrekers
Top 0
Emerce Beste Digital Agency

De succesverhalen van onze klanten

Join the team!

Wil jij graag deel uitmaken van ons team? Neem contact op!

    Laat jouw website of webshop beter presteren!

    Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

    Website of webshop beter laten presteren?

    Ontdek de kansen en groeimogelijkheden