Skip to content

Facebook Ads uitbesteden

Maak meer impact en bereik jouw doelgroep!

Wil je met je bedrijf je bereik vergroten op Facebook als onderdeel van je marketingstrategie? Dan ben je bij Fosby op het juiste adres! Onze social media specialisten helpen jou om te groeien met aantrekkelijke en resultaatgerichte Facebook advertenties.

Met ongeveer 7 miljoen bezoekers per dag wordt jouw advertentie binnen no-time onder de aandacht gebracht op een van de grootste social media kanalen.

Gemakkelijke manier om te adverteren

Dagelijks miljoenen terugkerende bezoekers

Ervaren specialisten die helpen bij targeting

Wat onze social marketeer Vera zegt:

“Met Facebook Ads bereik je snel jouw doelgroep met de juiste boodschap. De verschillende advertentie opties maken het een uitdagend kanaal met veel verschillende kansen. Zo kan je mensen die je website hebben bezocht gerichte advertenties tonen.”

Vera-uitsnede

Wat is Facebook Ads?

Adverteren op Facebook is één van de mogelijkheden van social media marketing. Facebook Ads betekent eigenlijk simpelweg adverteren op Facebook. Hiermee kun je op dit platform betaalde berichten en/of advertenties plaatsen.

Het doel van Facebook Ads is vaak om meer mensen te bereiken op Facebook en deze uiteindelijk om te zetten naar klanten. Daarnaast is het met Facebook Ads mogelijk om je advertenties specifiek te richten op bezoekers die interesse in jouw bedrijf hebben.

Facebook advertenties en organische posts kunnen veel op elkaar lijken. Toch zijn er een aantal verschillen. Met advertenties kun je kiezen voor andere promoties dan alleen een bericht.

Tot slot kun je Facebook advertenties laten zien in Messenger of het Audience Network van het bedrijf. Het Audience Network is onderdeel van de Meta Business Suite.

Ja, ik wil een gratis social media analyse!

Welke social media kanalen zet je al in? En welke kansen zien wij om de juiste doelgroepen aan te boren op andere channels?

  Fosby kantoor

  Hoe werkt Facebook adverteren?

  Facebook Ads kan je instellen met behulp van een campagne, ad sets en losse advertenties. Voor elke campagne kun je een doel instellen. Hierna kan je de campagne helemaal inrichten naar jouw wensen. Voor een campagne selecteer je de doelgroep, de plaats(en) waar ze getoond moet worden, het budget en de indeling van de ad set.

  Zodra de campagne is vastgelegd, wordt je advertentie getoond aan een specifieke groep gebruikers op Facebook. Deze groep is gebaseerd op demografie, locatie en de informatie op hun profiel. Daarnaast kan je je doelgroep targeten op interesse of bezoekers die eerder in aanraking zijn gekomen met jouw bedrijf.

  Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden met adverteren op Facebook. Ben je benieuwd naar wat onze ervaren specialisten voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op!

  Een aantal van onze social klanten...

  Kosten van Facebook Ads

  De gemiddelde kosten van Facebook Ads worden berekend tussen 0,005 cent en 2 euro per actie. Per weergave betaal gemiddeld je 0,005 cent, per klik 0,25 cent en per lead 2 euro.

  De kosten zijn echter afhankelijk van de prijs van je product of dienst. De Facebook kosten worden ook bepaald door je doelstelling en de periode. Tijdens het holiday season zijn de kosten bijvoorbeeld ook hoger.

   Daarnaast moet je rekening houden met concurrenten die dezelfde doelgroep targeten. Dit heeft ook invloed op de kosten van je advertentie.

  Fosby werkruimte
  Meta Business Partner

  Waarom Facebook Ads uitbesteden aan Fosby ?

  Het instellen van Facebook Ads is niet ingewikkeld, maar heeft wel tijd nodig. Mocht je zelf geen tijd hebben om dit te doen, dan kan het uitbesteden van Facebook Ads heel goed uitkomen. Ons social team bestaat uit enthousiaste specialisten die jou graag verder helpen met het bereiken van je online marketing doelen!

  Hieronder staan alle voordelen op een rij:

  Wil jij meer impact maken op jouw doelgroep en je bereik vergroten? Neem contact op!

  Facebook adverteren uitbesteden Fosby Digital Agency(FAQ)

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden