Facebook ads uitbesteden

Wil je met je bedrijf je bereik vergroten op Facebook als onderdeel van je marketingstrategie? Dan ben je bij Fosby op het juiste adres! Onze social media specialisten helpen jou om te groeien met aantrekkelijke en resultaatgerichte Facebook advertenties.

Met ongeveer 7 miljoen bezoekers per dag wordt jouw advertentie binnen no-time onder de aandacht gebracht op een van de grootste social media kanalen.

Waarom Facebook Ads uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Wat is Facebook Ads?

Adverteren op Facebook is één van de mogelijkheden van social media marketing. Facebook Ads betekent eigenlijk simpelweg adverteren op Facebook. Hiermee kun je op dit platform betaalde berichten en/of advertenties plaatsen.

Het doel van Facebook Ads is vaak om meer mensen te bereiken op Facebook en deze uiteindelijk om te zetten naar klanten. Daarnaast is het met Facebook Ads mogelijk om je advertenties specifiek te richten op bezoekers die interesse in jouw bedrijf hebben.

Facebook advertenties en organische posts kunnen veel op elkaar lijken. Toch zijn er een aantal verschillen. Met advertenties kun je kiezen voor andere promoties dan alleen een bericht.

Tot slot kun je Facebook advertenties laten zien in Messenger of het Audience Network van het bedrijf. Het Audience Network is onderdeel van de Meta Business Suite.

Facebook Ads kan je instellen met behulp van een campagne, ad sets en losse advertenties. Voor elke campagne kun je een doel instellen. Hierna kan je de campagne helemaal inrichten naar jouw wensen. Voor een campagne selecteer je de doelgroep, de plaats(en) waar ze getoond moet worden, het budget en de indeling van de ad set.

Zodra de campagne is vastgelegd, wordt je advertentie getoond aan een specifieke groep gebruikers op Facebook. Deze groep is gebaseerd op demografie, locatie en de informatie op hun profiel. Daarnaast kan je je doelgroep targeten op interesse of bezoekers die eerder in aanraking zijn gekomen met jouw bedrijf.

Kortom, er zijn ontzettend veel mogelijkheden met adverteren op Facebook. Ben je benieuwd naar wat onze ervaren specialisten voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Neem dan contact op!

Fosby-24
Fosby-58

Aan de slag met Meta ads

Facebook ads uitbesteden bij Fosby

Het instellen van Facebook Ads is niet ingewikkeld, maar heeft wel tijd nodig. Mocht je zelf geen tijd hebben om dit te doen, dan kan het uitbesteden van Facebook Ads heel goed uitkomen. Ons social team bestaat uit enthousiaste specialisten die jou graag verder helpen met het bereiken van je online marketing doelen! Hieronder staan alle voordelen op een rij:

Vraag een Social Media Ads analyse aan.

De kosten van Facebook ads

De gemiddelde kosten van Facebook Ads worden berekend tussen 0,005 cent en 2 euro per actie. Per weergave betaal gemiddeld je 0,005 cent, per klik 0,25 cent en per lead 2 euro. De kosten zijn echter afhankelijk van de prijs van je product of dienst. De Facebook kosten worden ook bepaald door je doelstelling en de periode. Tijdens het holiday season zijn de kosten bijvoorbeeld ook hoger. Daarnaast moet je rekening houden met concurrenten die dezelfde doelgroep targeten. Dit heeft ook invloed op de kosten van je advertentie.
Fosby-86
Meta Business Partner

Onze social specialist:

Vera

“Met Facebook Ads bereik je snel jouw doelgroep met de juiste boodschap. De verschillende advertentie opties maken het een uitdagend kanaal met veel verschillende kansen. Zo kan je mensen die je website hebben bezocht gerichte advertenties tonen.”

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67