Skip to content

Zoekmachine adverteren (SEA)

Maximaal resultaat met Google Ads

Als Google Premier Partner helpen wij dagelijks 400+ klanten bij het verwezenlijken van hun online doelstellingen met Google Ads. Ons team bestaat uit experts die continu op zoek zijn naar mogelijkheden om jouw Google Ads campagnes nog beter te maken.

Laat je adviseren door onze experts

Onze Google Ads-specialisten geven je graag advies tijdens een geheel vrijblijvend consult. We kijken met je mee naar de prestaties van jouw Google Ads-campagnes en zullen je aanwijzingen geven over hoe je meer rendement uit je campagne kunt halen. Met concrete voorbeelden krijg je een beeld over hoe je campagnes beter presteren en hoe je bovenaan in Google komt te staan.

Direct resultaat met Google Ads

Google Ads uitbesteden?

Wij hebben jarenlang ervaring met het creëren en optimaliseren van Google Ads campagnes, voor zowel lead-generatie als e-commerce bedrijven. Door vooraf duidelijke doelstellingen en KPI’s vast te stellen, zijn wij in staat maximaal rendement uit het Ads budget te halen.

Ja, ik wil graag een gratis Google Ads analyse!

Wat is de kwaliteit van je website of shop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis online marketing analyse aan voor een advies op maat.

  Wat onze SEA specialist Arjan zegt:

  “Bij drogist.nl hebben we met Fosby heel veel ervaring kunnen opdoen. Het is een heel uitgebreid account, waardoor veel kanalen, campagnes en tools gebruikt worden. Hierdoor kunnen we bij Fosby ook zien welke potentiële opties bij andere klanten kunnen werken.”

  Arjan van Deelen
  Eric Voet

  Waarom SEA bij Fosby?

  Het belangrijkste binnen SEA is zichtbaar zijn in de zoekmachines. Met name zichtbaarheid op Google is belangrijk. Dit maakt de zoekgigant het belangrijkste online marketing kanaal. 

  Daarnaast is Google continu in ontwikkeling om de ervaring voor gebruikers te verbeteren. Bij Fosby signaleren we deze ontwikkelingen en testen we of ze geschikt zijn om campagnes verder te optimaliseren. Dit doen we door niet alleen je zoekcampagnes te verbeteren, maar ook je Shopping-, display- en YouTube campagnes.

  Meer uit je advertenties halen? Laat een online marketing analyse maken voor een compleet advies.

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden