Zoekmachine adverteren (SEA): meteen zichtbaar in Google

Wil je graag direct vindbaar zijn in Google en meer leads binnenhalen? Dan zit je met ons SEA bureau op de juiste plek! Met behulp van SEA ben je gelijk te vinden in de topposities van de zoekmachines zoals Google en Bing.

Onze SEA specialisten maken verschillende campagnes voor jouw website aan en richten deze zo efficiënt mogelijk in. Dit doen wij op basis van de nieuwste trends uit de markt zodat jij kan profiteren van maximaal resultaat.

Waarom SEA uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Ads budget pm beheren
0 m+
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Wij halen maximaal rendement uit jouw Google Ads campagnes!

Als Google Premier Partner helpen wij dagelijks 400+ klanten bij het verwezenlijken van hun online doelstellingen met Google Ads. We breken graag records en dat doen we door zo goed mogelijk samen te werken.

Onze SEA-specialisten zorgen ervoor dat jouw Ads budget optimaal wordt ingezet en je direct vindbaar bent in Google en Bing. Ze kijken naar welke kanalen en zoekwoorden jij nodig hebt om jouw doelen het snelst te bereiken.

Onze Google Ads Specialisten testen de nieuwste marketingmethodes en jij kan je focussen op je producten en services. Met hun expertise zoeken ze continu naar kansen om jouw Google Ads campagnes winstgevender te maken.

Bij Fosby signaleren we nieuwe ontwikkelingen en kijken we of ze geschikt zijn om jouw campagnes te optimaliseren. Wij verbeteren niet alleen je zoekcampagnes, maar ook Shopping-, Display– en YouTube campagnes.

Fosby-88
Fosby-54

Meer omzet uit SEA

Je hebt je Google Ads campagne opgezet. Maar je krijg niet het gewenste resultaat… Maar wij kunnen jou daarbij helpen! Vraag dus nu een Ads analyse aan!

Vraag een SEA analyse aan!

Ontdek onze SEA diensten

Wij werken dagelijks aan de Google Ads prestaties van onze SEA-klanten.  Met behulp van zoekmachine advertising haal je maximaal relevant verkeer binnen en behaal je in kort termijn een groot hoeveelheid verkeer naar je website. Bekijk hieronder onze SEA-pijlers.

Search Advertising

Met behulp van SEA ben je gelijk te vinden in de topposities van de zoekmachines zoals Google en Bing.

Performance Max

Wil jij maximaal gebruik maken van het gehele advertentieaanbod van Google? Dat kan nu met Performance Max.

Display Advertising

Met Display Ads kan je op een creatieve manier advertenties overbrengen op je doelgroep.

Youtube Advertising

Het is een slimme keuze om YouTube Adverteren uit te besteden! YouTube is een van de populairste en meest bezochte platforms ter wereld.

Shopping Advertising

Heb je een webshop en wil je hier meer omzet, bezoekers of andere conversies mee behalen? Dan is Google Shopping de ideale oplossing!

International Growth

Het International Growth Program is speciaal ontworpen om bedrijven op internationaal niveau door te laten groeien.

Onze SEA specialist:

Michel

“Bij drogist.nl hebben we met Fosby heel veel ervaring kunnen opdoen. Het is een heel uitgebreid account, waardoor veel kanalen, campagnes en tools gebruikt worden. Hierdoor kunnen we als SEA bureau ook zien welke potentiële opties bij andere klanten kunnen werken.”

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67