Skip to content

Zoekmachine adverteren (SEA):
meteen zichtbaar in Google

Zoekmachine adverteren uitbesteden

Wil je graag direct vindbaar zijn in Google en meer leads binnenhalen? Dan zit je met ons SEA bureau op de juiste plek! Met behulp van SEA ben je gelijk te vinden in de topposities van de zoekmachines zoals Google en Bing.

Onze SEA specialisten maken verschillende campagnes voor jouw website aan en richten deze zo efficiënt mogelijk in. Dit doen wij op basis van de nieuwste trends uit de markt zodat jij kan profiteren van maximaal resultaat.

Emerce Top 10
Beste Digital Agency

Google
Premier Partner

Ruim 16 miljoen
Ads budget in beheer

Een greep uit onze SEA klanten

Search Engine Advertising

Het is belangrijk om je marketingkanalen goed uit te kiezen. Door middel van zoekmachine adverteren kun je direct resultaat boeken en mensen naar jouw website sturen.

Zoekmachine adverteren wordt ook wel SEA genoemd en dat staat voor Search Engine Advertising. Het is dé methode om snel zichtbaar te worden in Google.

Je koopt een plek bovenaan in de zoekresultaten van Google. De prijs van die plek is afhankelijk van hoeveel mensen er gemiddeld op de zoekterm zoeken. 

Bezoekers zullen jouw website snel vinden op de belangrijkste zoektermen. De campagne wordt voorzien van een pakkende tekst, waardoor je uiteindelijk meer leads kan binnenhalen.

Met SEA koop je een toppositie in de zoekresultaten van Google. Met SEO (zoekmachine optimalisatie) doe je dat o.a. door je website of webpagina af te stemmen op bepaalde zoekwoorden.

Door SEA kun je sneller resultaat behalen, maar SEO werkt goed voor de lange termijn en overall kwaliteit van jouw website.

Ben je benieuwd naar de kansen op beide marketingkanalen? Vraag nu een gratis analyse aan!

De kosten van SEA zijn afhankelijk van verschillende factoren:

 • Het budget wat je inzet voor je advertenties
 • De doelen die je wil bereiken met advertenties
 • De concurrentie op iedere term waarop je gevonden wilt worden

De kosten van zoekmachine adverteren verschillen dus per bedrijf.  Vraag een SEA analyse aan om een concreet beeld van jouw kosten te krijgen.

Met Google Shopping kun je jouw specifieke producten meteen tonen in de zoekresultaten. Je kunt hiermee snel verschillende producten vergelijken op prijs, recensies en leverancier.

Dat maakt het een zeer aantrekkelijk advertentiekanaal. Onze marketing specialisten weten precies hoe je dit effectief kan inzetten!

CPC = Cost Per Click: Je betaalt voor iedere klik van een bezoeker op jouw advertentie.

CPM = Cost Per Mille: Dan betaal je per 1.000 vertoningen in Google als je adverteert in het Google Display Netwerk.

CPA = Cost Per Action: Je moet alleen betalen voor de acties die iemand uitvoert wanneer diegene jouw advertentie heeft gezien.

Ja, ik wil graag een gratis Google Ads analyse!

Wat is de kwaliteit van je website of webshop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis online marketing analyse aan voor een advies op maat.

  Jesca de Feijter

  Wij halen maximaal rendement uit jouw Google Ads campagnes!

  Als Google Premier Partner helpen wij dagelijks 400+ klanten bij het verwezenlijken van hun online doelstellingen met Google Ads. We breken graag records en dat doen we door zo goed mogelijk samen te werken.

  Onze SEA-specialisten zorgen ervoor dat jouw Ads budget optimaal wordt ingezet en je direct vindbaar bent in Google en Bing. Ze kijken naar welke kanalen en zoekwoorden jij nodig hebt om jouw doelen het snelst te bereiken.

  Onze Google Ads Specialisten testen de nieuwste marketingmethodes en jij kan je focussen op je producten en services. Met hun expertise zoeken ze continu naar kansen om jouw Google Ads campagnes winstgevender te maken.

  Bij Fosby signaleren we nieuwe ontwikkelingen en kijken we of ze geschikt zijn om jouw campagnes te optimaliseren. Wij verbeteren niet alleen je zoekcampagnes, maar ook Shopping-, Display– en YouTube campagnes.

  Wat onze SEA specialist Michel zegt:

  “Bij drogist.nl hebben we met Fosby heel veel ervaring kunnen opdoen. Het is een heel uitgebreid account, waardoor veel kanalen, campagnes en tools gebruikt worden. Hierdoor kunnen we als SEA bureau ook zien welke potentiële opties bij andere klanten kunnen werken.”

  Michel de Bijs
  Fosby kantoorruimte

  Zoekmachine adverteren bij Fosby: het SEA bureau van Utrecht

  Trotse SEA partners van:

  Google Premier Partner
  Channable Gold Partner
  Bigshopper certified partner

  Meer uit je Search campagnes halen? Laat een Ads analyse maken door onze SEA specialisten!

  SEO bureau voor maximaal organisch resultaat(FAQ)

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden