Wij worden gecoacht door...

Work smarter, not harder! Wij breken graag records, maar net zoals een atleet niet zonder coach kan, kunnen wij niet zonder een netwerk aan betrouwbare partners. Partners die ons scherp houden en voorzien van laatste ontwikkelingen; op het gebied van strategie en technische innovaties.

Google

Jij wilt gevonden worden door je (toekomstige) klanten? Dat is waarom wij Google Premier Partner zijn. Fosby is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op zoekmachine gebied. Wil je de traffic en leads op je website of webshop verhogen? Of meer rendement halen uit zoekmachine marketing? Als Google Premier Partner laten we je graag de mogelijkheden en kansen zien. Als lid van het International Growth Program zorgen we dat jij online met de beste tools kan uitbreiden naar het buitenland.

Microsoft

Bing is een krachtige zoekmachine die belangrijk is voor de vindbaarheid van je bedrijf. Net als bij andere zoekmachines is zoekmachine marketing een handige manier om succes te behalen. Maar hoe doe je dit nu goed als bedrijf of startende (online) onderneming? Wij zijn Microsoft Elite Partner gecertificeerd, waarbij wij gespecialiseerd zijn in het verbeteren van jouw online positie. Ben je geïnteresseerd in het verhogen van je hoeveelheid bezoekers en/of leads?

3_Gold partner - square badge - Color - 2024

Channable

Heb je een webshop en stuur je je producten naar diverse vergelijkingssites, affiliates of marktplaatsen? Dan dien je, voor optimale resultaten, voor iedere partner een aangepaste, op maat gemaakte feed aan te leveren. Channable is een feedmanagementsysteem waarmee je bepaalt welke producten naar welke kanalen worden gestuurd.

Meta Business Partner

Meta

Bureaupartners zijn Meta Business-partners die namens merken of andere bedrijven advertentiecampagnes beheren. Wij hebben als Meta Business Partner de ervaring om bedrijven te laten groeien met Facebook en Instagram. Van het weergeven van advertenties tot het verkopen van producten tot het aangaan van interactie met je klanten.

Mailchimp Pro Partner

Mailchimp

Mailchimp is krachtige software voor e-mailmarketing en biedt verschillende e-mailmarketingoplossingen met talloze (gratis) integraties en functionaliteiten. Waar kun je aan denken? Onder andere aan geautomatiseerde campagnes, bounce- en click tracking, dynamische content en lead scoring. Fosby is Mailchimp partner en is daarmee gespecialiseerd in het opzetten & inrichten van databases en het versturen van klant specifieke (dynamische) nieuwsbrieven. Onze kennis van online-marketing in combinatie met e-mailmarketing zorgt voor de optimale balans voor effectieve e-mail campagnes.

Copernica

Copernica

Samen met Copernica zorgen we ervoor dat jouw e-mailings van het scherm af knallen. Deze software voor e-mailmarketing, websites, mobile- en automatische campagnes maakt het mogelijk om snel en eenvoudig jouw doelgroep te bereiken.

Competence Factory

Competence Factory biedt meer dan 140 inspirerende trainingen op het gebied van online marketing, strategie, creatie en content. De trainers van Fosby verzorgen voor Competence Factory alle Google Ads trainingen (Google Ads Basis, Google Ads 2 en Google Ads 3) en alle Google Analytics trainingen (Google Analytics Basis en Google Analytics 2) en de training Google Tag Manager. Klanten van Fosby ontvangen 25% korting op inschrijvingen voor trainingen op www.competencefactory.nl.

Funnel

Funnel is het marketingdataplatform dat jou logische en bruikbare bedrijfsklare data geeft. Verzamel gegevens van alle platforms in het klanttraject, transformeer ze, verken ze en verzend het naar elke visualisatie-app of datawarehouse. Je krijgt data die schoon, nauwkeurig en altijd up-to-date is. – gegevens die jou helpen te begrijpen hoe jouw marketing presteert!

ChannelEngine

ChannelEngine is een marketplace integratie platform met meer dan vijftien jaar ervaring in de e-commerce. Door middel van hun software kunnen klanten hun producten moeiteloos verkopen op bekende nationale- en internationale marketplaces, via één centraal platform. Met hun slimme algoritmes zoals geavanceerde prijsregels en verkoop verhogende features zoals dynamische filters, maken zij het mogelijk voor retailers om mee te gaan in de groei van verkoop via marketplaces. Hiervoor kan de bestaande webshop, ERP of PIM als basis gebruikt worden.

SalesFeed

Bezoekende prospects en klanten laten dagelijks informatie op je website achter. Deze informatie kan worden gebruikt om deze klanten of prospects doelgericht te benaderen. SalesFeed biedt real time overzichtelijke informatie over herkende bedrijven en organisaties die op je website komen.

AdCalls

Voor een groot aantal producten en diensten oriënteren consumenten zich eerst online, om vervolgens telefonisch tot actie over te gaan. AdCalls Call is hét systeem waarmee je de telefonische respons van online en offline marketingactiviteiten kunt meten. Samen met AdCalls zorgen wij voor meer inzicht in de ‘missing link’ in conversie-optimalisatie.

Sooqr

Sooqr is een snelle en relevante zoekmachine voor op elke website. Sooqr zorgt dat content en producten op webpagina’s eenvoudig en snel gevonden worden. Ideaal voor webwinkels en (semi)overheid, die werken met artikelen en grote databases. Op basis van milliseconden toont Sooqr resultaten die te filteren zijn en direct de juiste resultaten laten zien.

Beslist.nl

Beslist.nl is het grootste online winkelcentrum van Nederland. Met 10.017 aangesloten webshops en een assortiment van meer dan 25 miljoen producten biedt beslist.nl een duidelijk overzicht van wat er online te koop is. Beslist.nl wordt dagelijks bezocht door 500.000 shoppers. Beslist.nl vergroot het online winkelgemak voor consumenten. Online shoppers zoeken een product, vergelijken de prijzen, levertijden en reviews van verschillende webshops en plaatsen een bestelling in de webshop van hun keuze. Shoppers die weten wat zij zoeken, vinden op beslist.nl snel de beste deal.

TradeTracker

Via het affiliate-marketing platform van TradeTracker kunt u zonder risico op “No Cure No Pay” basis adverteren. Fosby helpt bij het inrichten van het platform en opzetten en uitvoeren van campagnes.

EffectConnect

EffectConnect biedt zowel een Marketplace integratie platform als een Feed Manager. Met de EffectConnect Feed Manager maak je unieke feeds voor productadvertenties op vergelijkingssites en affiliate kanalen. Hierdoor haal je meer consumenten naar je webshop. Het EffectConnect Marketplace integratie platform helpt je om efficiënt te verkopen via meerdere online marketplaces. De orders ontvang je gewoon in je webshop. Deze oplossing biedt features die je helpen om meer winst te behalen en tijd te besparen, zoals een Repricer, Fulfilment Manager en het automatisch verzenden van Track&Trace codes.

Bigshopper certified partner

Bigshopper

Bigshopper is actief sinds 2007 en is daarmee één van de eerste vergelijkingssites. Op Bigshopper (actief in bijna alle landen van Europa) vind je miljoenen producten en goeie deals! Bigshopper is een eerlijke vergelijkingssite en laat een overzicht van diverse webwinkels zien. Bigshopper geeft geen voorkeur aan bepaalde winkels qua zichtbaarheid. Op Bigshopper is het mogelijk om direct de prijzen te vergelijken met andere aanbieders. Daarbij staat de goedkoopste webwinkel altijd bovenaan. Bigshopper verkoopt zelf geen producten. Hun doel is om consumenten te helpen in hun zoektocht naar de beste deal.

Leadinfo

Leadinfo is dé leadgeneratie software die de bedrijven herkent die op jouw website komen en geeft ze weer via een overzichtelijk dashboard zodat je direct contact op kan nemen met de meest waardevolle bezoekers van jouw website. Niet meer wachten op inkomende belletjes of mailtjes, maar direct met geïnteresseerde leads aan de slag! Zo werkt de leadgeneratie software van Leadinfo voor jou!

iqbs

iqbs levert betaalbare business intelligence oplossingen, gebaseerd op het Microsoft BI platform. Met als missie organisaties beter te laten presteren door management informatie te optimaliseren. Leer de kracht van je data kennen en bouw ad-hoc en zelfstandig aantrekkelijke rapportages met iqbs Power BI.

Google Data Studio logo

Google Data Studio

Met Google Data Studio zijn eenvoudig visuele rapportages op te stellen en te delen zodat beter en sneller beslissingen gemaakt kunnen worden. Het nut van tools zoals Data Studio lijkt evident: organisaties verzamelen steeds meer informatie. Niet alleen vanuit Analytics, maar ook uit onder andere CRM, back-end systemen, third party systemen en alle online en offline kanalen. Hierdoor zou het nemen van datagedreven beslissingen simpeler dan ooit moeten zijn. Fosby is het eerste online marketing bureau in Nederland met een eigen connector.

Squeezely

Squeezely is een bedrijf dat zich specialiseert in customer data platforms (CDP) en marketingtechnologie. Een customer data platform is een softwareoplossing die bedrijven helpt om klantgegevens te verzamelen, te integreren en te beheren vanuit verschillende bronnen. Dit stelt bedrijven in staat om een dieper inzicht te krijgen in het gedrag en de voorkeuren van hun klanten, waardoor ze gepersonaliseerde marketingcampagnes kunnen ontwikkelen en hun klantrelaties kunnen verbeteren.

bol.com

bol.com is dé online marktplaats in Nederland en België. Sinds 1999 biedt bol.com een uitgebreid assortiment, van boeken tot elektronica en mode. Met een gebruiksvriendelijke interface, snelle levering en een open marktplaatsmodel, is bol.com favoriet bij online shoppers. Als partner hebben wij toegang tot extra informatie en tools om de producten van onze klanten te laten shinen.

Certificeringen

Emerce100

De speciale jaarlijkse uitgave, inmiddels de vijftiende editie, van de Emerce100 is verschenen. Hierin staat gepubliceerd hoe beslissers, werkzaam op het gebied van online marketing, ICT en e-business, de prestaties van leveranciers van diensten in de e-business- en marketingbranche in het afgelopen jaar hebben beoordeeld. Het imago-onderzoek is in samenwerking met onderzoeksbureau Motivaction. Dit onderzoek biedt houvast bij het kiezen van bureaus in de online branche en is voor de namen in de lijst een mooie onderscheiding voor hun werk. Fosby is trots om te melden dat wij dit jaar in de Top100 van de Emerce100 terecht zijn gekomen!

ISO 9001:2015

Wij zijn ISO 9001:2015 gecertificeerd, waarmee we onze kwaliteit bewijzen en waarborgen. Fosby heeft het certificaat verkregen voor onze kwaliteit in het leveren van alle online marketing diensten. We zorgen ervoor dat de kennis van onze mensen altijd up-to-date is en bieden u het beste advies.