YouTube adverteren uitbesteden bij een Ads bureau

Het is een slimme keuze om YouTube Adverteren uit te besteden! YouTube is een van de populairste en meest bezochte platforms ter wereld en daarnaast ook één van de grootste zoekmachines. Met ongeveer 8,7 miljoen actieve gebruikers in Nederland heb je een enorm bereik. Dit maakt het een zeer aantrekkelijk platform om jouw dienst of product te promoten.

Op YouTube kun je je doelgroep zeer specifiek selecteren. Zo kun je jouw budget effectief inzetten! Klinkt dit allemaal als muziek in jouw oren? Kies dan voor het uitbesteden van YouTube Ads bij een ervaren SEA bureau!

Waarom Youtube uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Ads budget pm beheren
0 m+
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Wat is YouTube Ads?

YouTube Ads betekent simpelweg adverteren via YouTube. Op o.a. YouTube kun je je campagnes onder de aandacht brengen door middel van videoadvertenties. Dit wordt via Google Ads gedaan. YouTube kent wereldwijd maar liefst ruim één miljard gebruikers in meer dan 70 landen, waarvan 8,7 miljoen gebruikers in Nederland.

Daarbij zijn de targeting mogelijkheden zeer breed bij YouTube. Met videoadvertenties op YouTube Ads kan je je campagnes heel specifiek targeten, zodat je doelgroep op de belangrijkste momenten je advertenties zien. Hierbij kan je specifiek targeten op interesse, leeftijd, plaats en demografische segmenten.

Hoe werkt YouTube Ads?

Wanneer iemand op een video klikt, verschijnt er meestal eerste een advertentie. Diegene krijgt soms de eerste vijf seconden of hele video advertentie te zien en kan hierop klikken. Wanneer deze advertentie wordt aangeklikt, wordt hij/zij uiteindelijk doorverwezen naar de website of een specifieke pagina van een bedrijf.

Net als Google is het met YouTube mogelijk om te adverteren in de zoekresultaten. Dit gaat niet alleen om video’s, maar ook om afbeeldingen of producten die getoond worden in de zoekresultaten. Zo kan je door middel van YouTube Ads adverteren op specifieke zoekwoorden die naar voren komen bij een zoekopdracht.

Fosby-109
Fosby-55

Meer omzet uit SEA

Wil jij weten waar de kansen voor YouTube campagnes voor jouw organisatie liggen? We analyseren graag jouw website en SEA-strategie. Vraag een audit aan voor meer informatie.

Vraag een Ads analyse aan.

Onze SEA specialist:

Jordi

“YouTube advertising is een onmisbare schakel in je full funnel marketingstrategie. Vanaf de eerste merkbeleving tot een uiteindelijke aankoop. YouTube heeft het allemaal!”

Fosby-65

De voordelen van YouTube Ads

Meer uit YouTube Ads halen? Laat een complete Google Ads analyse maken door onze SEA specialisten. Dit zijn de voordelen van YouTube Ads uitbesteden:

YouTube Adverteren bij Fosby

Je haalt nog meer uit je advertenties als je dit door onze performance marketeers laat doen. Zij weten met hun Google Ads ervaring als geen ander waar jij op moet sturen. Wij helpen jouw bedrijf groeien met YouTube! Kies voor Fosby en ontvang:

Fosby-105

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67