Linkbuilding uitbesteden bij een SEO bureau

Wil je met je website of webshop meer autoriteit krijgen en binnen de organische zoekresultaten hoger scoren? Dan is linkbuilding uitbesteden bij een SEO-bureau bij Fosby de ondersteuning die je zoekt!

Wij nemen het tijdrovende proces uit handen en plaatsen relevante links en artikelen waardoor het externe linkprofiel groeit in autoriteit. Dit gebeurt in de juiste balans ten opzichte van de concurrenten in de markt. Linkbuilding is een delicaat proces en moet op basis van data in de juiste balans ten opzichte van de concurrenten opgebouwd worden.

Doordat wij het gehele proces uit handen nemen, kan jij je kan focussen op andere taken terwijl jouw online autoriteit groeit. Ideaal toch?

Waarom Linkbuilding uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Wat is linkbuilding?

Linkbuilding is letterlijk gezegd het versterken van je domein met externe links (ook wel backlinks genoemd) van andere websites. Het is een van de drie pijlers van SEO, samen met content en techniek. Om de verschillen tussen de drie pijlers uit te leggen maken we gebruik van een vergelijking:

Zie je website als een auto. Het heeft een motor. Dit is de absolute basis en dat beschouwen we als techniek. Het carrosserie van de auto staat voor de content. Tot slot heeft je auto constant brandstof nodig om te kunnen en blijven rijden. De brandstof van de auto is precies wat linkbuilding doet met jouw website of webshop.  

Fosby-84
Fosby-106

Versterk je domeinautoriteit

Door het versterken van je domeinautoriteit met backlinks bouw je aan je autoriteit binnen het algoritme van Google. Het Google SEO-algoritme werkt op basis van drie peilers. 

  1. Technische SEO
  2. Content optimalisatie
  3. Autoriteit (linkbuilding)
 

In de meest competitieve markten is het erg belangrijk dat de techniek en content goed zijn ingericht volgens de richtlijnen van Google. Hierdoor zal autoriteit uiteindelijk de doorslag gegeven welke website/webshop op zoekwoord niveau hoger getoond zal worden binnen de organische zoekresultaten. Linkbuilding is dus één van de belangrijkste factoren voor jouw organische vindbaarheid binnen de zoekresultaten. 

De impact van backlinks worden bepaald door de domeinautoriteit. Welke aantal,  waardes en soorten links er zijn, wordt altijd bepaald op basis van data ten opzichte van de belangrijkste concurrenten binnen de organische zoekresultaten.

Vraag een SEO analyse aan.

Onze SEO Consultant:

Michael

“Linkbuilding is onmisbaar in een SEO-strategie. In competitieve markten is de autoriteit van je website vaak de doorslaggevende factor voor hogere organische posities. Met linkbuilding maak je jouw domein sterker en betrouwbaarder. Zo haal je meer organisch verkeer binnen op jouw website.”

Vragen over linkbuilding

We snappen het als je meer wilt weten rondom linkbuilding en waarom dit nodig is voor jouw website. Hieronder staan de meest voorkomende vragen omtrent linkbuilding.

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Deze tak van online marketing zorgt ervoor dat jouw website ook organisch beter vindbaar wordt in Google, maar ook in andere zoekmachines.

SEO bestaat uit drie pijlers:

  • Technische SEO;
  • Content optimalisatie;
  • Linkbuilding.
 

Bij ieder SEO traject wordt er een strategisch plan opgesteld waarin kansen uitgebreid worden uitgewerkt.

Bij technische SEO is het de bedoeling dat Google je website makkelijk kan indexeren en dat er op gebied van gebruikservaring geen obstakels in de weg zitten. Denk bijvoorbeeld aan 404 meldingen, een onoverzichtelijke sitestructuur of een te langzame laadtijd.

Daarnaast kun je ook nog denken aan het migreren van je website. Het is de bedoeling om de posities op relevante zoekwoorden te behouden en geen daling te krijgen in het verkeer. Hiervoor bieden wij een seo migratie aan om je vlekkeloos te laten overstappen naar de nieuwe website.

Het is best gecompliceerd om deze punten zelf te optimaliseren of op te lossen. Gelukkig hebben onze SEO specialisten alle kennis in huis. Vraag voor een uitgebreid overzicht van jouw site een technische SEO analyse aan!

Content optimalisatie is één van de drie pijlers van SEO. Met behulp van de juiste content kan Google (en andere zoekmachines) een antwoord geven op de vraag waar bezoekers naar zoeken. Om goede content te schrijven is het dus van essentieel belang dat je goed weet welke vragen gesteld worden en wat de zoekintentie is.

Om dat te bepalen werken onze SEO specialisten en copywriters met uitgebreide zoekwoordonderzoeken waarin alle gegevens worden verzameld. We gaan met dit onderzoek aan de slag en kijken per pagina zorgvuldig welke aanpassingen nodig zijn voor een beter resultaat.

Ben jij benieuwd naar de belangrijkste zoektermen voor jouw website? Vraag een zoekwoordenonderzoek aan!

Bij linkbuilding wordt gekeken naar de externe links naar verschillende pagina’s op je website. Deze externe links naar jouw websites worden ook wel backlinks genoemd.

Wanneer veel waardevolle backlinks naar jouw website linken geeft dit een duidelijk signaal naar Google dat jouw website heel relevant is. Dit heeft vervolgens veel effect op jouw website, want daardoor klim je gemakkelijker naar hogere posities.

Fosby-103
Fosby-87
Fosby-100

Linkbuilding uitbesteden aan Fosby

Ons SEO-team gaat eerst jouw linkbuildingprofiel uitgebreid onderzoeken. Daarbij vergelijken we het met de concurrentie. Uit deze analyse gaan wij een concreet verbeterplan opstellen die bouwt aan de autoriteit van jouw website.

We maken handig gebruik van ons uitgebreide netwerk om relevante backlinks te plaatsen. Vervolgens houden we jou iedere maand op de hoogte van de resultaten.

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67

Linkbuilding uitbesteden bij Fosby