E-mail marketing bureau voor de beste campagnes!

E-mail is een krachtig marketingkanaal. Je bereikt je doelgroep snel met een belangrijke boodschap. Met behulp van relevante content en klantdata kun je hier maximaal rendement uit halen!

E-mailmarketing uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Ads budget pm beheren
0 m+
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Wat is e-mailmarketing?

Met e-mailmarketing kun je jouw doelgroep direct bereiken door middel van gerichte en persoonlijke e-mails. Je kunt zowel commerciële boodschappen zoals kortingsacties delen, maar ook informatieve nieuwsbrieven versturen in jouw vakgebied.

Je kan e-mailmarketing inzetten voor verschillende doeleinden zoals:

Hiervoor is de juiste boodschap van essentieel belang. Wanneer je de doelgroep niet kan bieden wat zij nodig hebben zullen de resultaten ook achterblijven.

Voor ieder bedrijf en iedere campagne zal dit anders zijn. Ben je benieuwd naar wat e-mailmarketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Vraag dan een e-mail analyse aan!

Fosby-85
Fosby-61

E-mailmarketing inzetten

Wil jij inzetten op het vertrouwen van jouw klantenbestand? Met prikkelende campagnes haal jij jouw doelgroep over tot nieuwe aankopen! Wij helpen met:

Versterk je band met je doelgroep met onze e-mailmarketing expertise.

Onze e-mailspecialist:

Daisy

“Het inzetten van het alles-in-één marketing platform van Mailchimp leek bij Tuincentrum.nl al snel de beste oplossing voor meer omzet. Sinds de adoptie van e-mailmarketing heeft het bedrijf een groei van 167,78% gerealiseerd.”

Veelgestelde vragen
over e-mailmarketing

We willen je graag helpen met e-mailmarketing. Daarom hebben we de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. Heb je interesse in een e-mail analyse of een samenwerking? Neem dan contact op.

De kosten van e-mailmarketing zijn afhankelijk van een aantal factoren:

  • Wat is je budget voor de e-mailcampagnes?
  • Welke tools wil je inzetten? Copernica, Mailchimp of allebei?
  • Hoeveel mails wil je maandelijks versturen?
  • In hoeverre wil je de mails personaliseren en automatiseren?

Houd daarbij ook rekening dat er kosten zitten in het analyseren van de prestaties van de campagnes. Met behulp van rapportages kun je waardevolle lessen trekken en de toekomstige campagnes en mails beter inzetten.

Iedereen heeft tegenwoordig een e-mailadres. Dit marketingkanaal zorgt gemiddeld zelfs voor de hoogste ROI in vergelijking met andere marketingkanalen.

Het is dus zeker niet iets van vroeger. Door bijvoorbeeld een herhalingscampagne voor vaste klanten te versturen, kan het een bijzonder effectief medium zijn in jouw marketingmix!

Beide kanalen zijn goed voor verschillende doeleinden!

Via social media marketing kun je makkelijk informatie delen met een gehele community. Het weglaten van e-mailmarketing kan alleen wel kansen onbenut laten.

Met e-mailmarketing kun je jouw doelgroep makkelijker direct aanspreken. Daarnaast kun je gebruikmaken van een bestaand klantenbestand. Bekijk met een online marketing analyse wat e-mailmarketing en social media marketing voor jou kan betekenen.

Fosby-93
Fosby-92
Fosby-65
Fosby-80

Waarom e-mailmarketing bij Fosby?​

Bij ons e-mailmarketing bureau willen we records breken en zorgen wij dat jij het meest uit uit jouw e-mailcampagnes haalt.

Onze specialisten analyseren de data om jouw campagnes iedere dag een stukje beter te maken. Kies voor Fosby als e-mailpartner:

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67