Skip to content

E-mailmarketing

Via e-mailmarketing blijf je beter in
contact met je huidige doelgroep

E-mailmarketing moet een belangrijk onderdeel vormen in jouw marketingmix, misschien wel de hoeksteen om meer online rendement te behalen. Vooral wanneer je het optimale uit jouw customer lifetime value wilt halen.

MailChimp partner

Als gecertificeerd MailChimp partner hebben onze e-mailmarketeers alle kennis in huis om de beste e-mailcampagnes op te zetten.

Copernica partner

Met de marketing software van Copenica zetten we de snel kwalitatieve e-mailcampagnes op. Met de juiste certificaten zijn we Copernica partner.

Groei realiseren door relevantie

Door alle mogelijkheden tot personalisatie is het mogelijk om heel efficiënt de juiste boodschap over te brengen, waar men zich ook in jouw funnel bevindt. Door waarde toe te voegen komt jouw klant dichter bij het moment van conversie. En zo halen we het optimale uit jouw email database.

Voor onze klanten zetten wij een doelgerichte emailmarketingstrategie op, waarbij de resultaten goed meetbaar zijn en we voortdurend kunnen optimaliseren. Hierbij sturen we op de juiste verhouding tussen investering en opbrengst.

Maar worden alle kansen optimaal benut? Om e-mailmarketing succesvol in te zetten zijn twee bouwstenen nodig:
e-mailmarketing software en strategie. 

Ja, ik wil graag een e-mailmarketing analyse

Werk je al met e-mailmarketing of wil je graag beginnen? Onze e-mail marketeers zorgen voor een grondige analyse inclusief nieuwe kansen en een passend advies.

  De kracht van Mailchimp

  We zetten de juiste tools in, afhankelijk van wat er nodig is voor jouw bedrijf. Als Mailchimp Pro Partner maken we deel uit van de Expert Directory van Mailchimp. Hierdoor lopen we voorop met de implementatie van de nieuwste mogelijkheden, hebben we 24/7 support en zetten we eventueel zelfs bèta functionaliteiten in om het beste resultaat voor jouw e-mailcampagnes te bereiken.

  Mailchimp stelt in je staat om via e-mail in contact te blijven met je doelgroep. De e-mailsoftware van Mailchimp  is ideaal voor nieuwsbrieven, e-mailmarketing campagnes en om een strategie te formuleren voor je online communicatie.

   

  Mailchimp is met meer dan 16 miljoen gebruikers ’s werelds grootste e-mailmarketing platform. Zowel kleine e-commerce winkels tot grote online retailers maken gebruik van Mailchimp.

  Mailchimp_Pro-Partner_Tier_Badge

  Uiteraard wil je zo veel mogelijk integraties vormen met bestaande back-end systemen. Wij zorgen voor een naadloze koppeling voor Mailchimp met bijvoorbeeld Magento, WordPress of andere CMS-systemen.

  Wat onze specialist Marieke zegt:

  “Het inzetten van het alles-in-één marketing platform van Mailchimp leek bij Tuincentrum.nl al snel de beste oplossing voor meer omzet. Sinds de adoptie van e-mailmarketing heeft het bedrijf een groei van 167,78% gerealiseerd.”

  Marieke de Vries
  Jesca en Edwin

  Waarom e-mailmarketing bij Fosby?

  Wij helpen bij het bepalen van de juiste doelstellingen en stemmen daar gezamenlijk een strategie op af. Ons team kijkt graag (inter)nationaal waar kansen en mogelijkheden liggen.  Benieuwd naar onze cross-border klantcases?

  Wil jij weten welke e-mail aanpak bij jouw organisatie past? We laten je graag de kansen zien.

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden