Skip to content

Technische SEO uitbesteden

Technische SEO: de basis van je website

Technische SEO is een onmisbare pijler binnen zoekmachine optimalisatie en vormt de basis voor je website. Merk je dat de techniek van je website niet helemaal in orde is en wil je de gebruiksvriendelijkheid verbeteren? Laat dan onze SEO specialisten een technische SEO audit op jouw website uitvoeren!

Zonder goede techniek en gebruiksvriendelijkheid kan je website als niet prettig worden ervaren. Daarmee wordt het lastig om hoog in Google’s zoekresultaten te komen. Het oplossen van technische problemen is niet eenvoudig. Laat het daarom aan onze specialisten over voor een optimaal resultaat!

Betere structuur
op je website

Essentieel bij
een website migratie

Betere gebruikerservaring
voor bezoekers & Google

Waarom is technische SEO belangrijk?

Je wilt graag zorgen dat de basis van jouw website goed in orde is. Met technische SEO zorg je ervoor dat Google jouw website goed kan indexeren en dat de bezoekers een prettige ervaring hebben op jouw website.

Een goed ingestelde website heeft bijvoorbeeld geen 404 meldingen en wordt zo snel mogelijk geladen. Ook de structuur is logisch waardoor je als bezoeker makkelijk kunt navigeren naar waar je op zoek bent. Dit zorgt ervoor dat Google de website makkelijk kan crawlen. Met deze basis kun je aan de slag om de topposities te behalen in Google.

Jordi bij Webwinkel Vakdagen

Technische SEO analyse: de onderdelen

Onder technische SEO vallen veel aspecten die te maken hebben met de techniek en code van een website. In onze technische SEO audit nemen wij de volgende zaken mee:

En nog veel meer!

Ja, ik wil graag een gratis SEO analyse!

Wat is de kwaliteit van je website of webshop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis SEO-audit aan voor een advies op maat.

  Onze SEO tools

  Screaming Frog
  Screaming Frog
  SEMrush
  SEO Powersuite
  Ergun aan het werk op Fosby kantoor

  Vragen over technische SEO

  Hieronder vind je de meest voorkomende vragen omtrent technische SEO van onze klanten. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze SEO experts.

  Technische SEO bestaat uit alle aspecten rondom de techniek van je website en maakt deel uit van on-page SEO. Bij SEO techniek wordt de focus gelegd op het verbeteren van de basis van jouw website.

  De technische SEO heeft grote invloed op alle resultaten van SEO-werkzaamheden die worden uitgevoerd. Wanneer je website geen goede gebruikerservaring heeft, krijg je dit terug te zien. Hierdoor kan Google jou niet belonen met een hoge positie.

  Als de basis van jouw website goed is ingesteld kun je aan de slag met content optimalisatie.

  Er zijn drie belangrijke redenen:

  • Het vormt de basis van een website. Zonder een goede techniek kunnen de andere pijlers van SEO niet goed werken.
  • Bij grote veranderingen op de website, zoals een SEO migratie, moet je controleren of alles goed ingesteld staat. Het kan anders leiden tot een grote daling in organisch verkeer.
  • Het zorgt ervoor dat je sneller kunt schakelen bij Google updates en kansen kunt pakken.

  Bij een website die goed staat ingesteld voor SEO kun je ook linkbuilding campagnes effectiever inzetten.

  Nee, onze specialisten geven duidelijke instructies aan de developers van jouw website. Zij zijn vervolgens verantwoordelijk voor de implementatie van de aanpassingen.

  Wat onze SEO Consultant Michael zegt:

  Onder technische SEO vallen heel veel verschillende aspecten. Iedere website zit anders in elkaar en daarom maken we voor elke klant een audit om de problemen in kaart te brengen. Op basis van de resultaten werken we aan concreet actieplan die ervoor zorgt dat jouw website gezonder én gebruiksvriendelijker wordt.

  Michael van Olffen
  Werkruimte Fosby

  Technische SEO bij Fosby

  Ons SEO-team werkt met overzichtelijke analyses en concrete actiepunten. De technische SEO audit geldt als bouwsteen voor het actieplan.

  We zorgen ervoor dat complexe materie zoals het verbeteren van de websitesnelheid en crawlbudget helder uiteen wordt gezet. Zo blijf je betrokken bij het proces en krijg je inzicht in het belang van de benodigde technische werkzaamheden.

  Wil je meer uit je gebruikerservaring halen?  Vraag nu een SEO-audit aan!

  Technische SEO FAQ)

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden