Skip to content

Technische SEO uitbesteden

Technische SEO: de basis van je website

Technische SEO is een onmisbare pijler binnen zoekmachine optimalisatie en vormt de basis voor je website. Merk je dat de techniek van je website niet helemaal in orde is en wil je de gebruiksvriendelijkheid verbeteren? Laat dan onze SEO specialisten een technische SEO audit op jouw website uitvoeren!

Zonder goede techniek en gebruiksvriendelijkheid kan je website als niet prettig worden ervaren. Daarmee wordt het lastig om hoog in Google’s zoekresultaten te komen. Het oplossen van technische problemen is niet eenvoudig. Daarom kun je technische SEO uitbesteden aan Fosby!

Betere structuur
op je website

Essentieel bij
een website migratie

Betere gebruikerservaring
voor bezoekers & Google

Welke onderdelen horen bij technische SEO optimalisaties?

Onder technische SEO vallen veel aspecten die te maken hebben met de techniek en code van een website:

En nog veel meer!

Ja, ik wil graag een gratis SEO analyse!

Wat is de kwaliteit van je website of webshop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis SEO-audit aan voor een advies op maat.

  Onze SEO tools

  Screaming Frog
  Screaming Frog
  SEMrush
  SEO Powersuite
  Fosby kantoorruimte

  Vragen over technische SEO

  Hieronder vind je de meest voorkomende vragen omtrent technische SEO van onze klanten. Heb je nog andere vragen? Neem dan contact op met onze SEO experts.

  Technische SEO bestaat uit alle aspecten rondom de techniek van je website en maakt deel uit van on-page SEO. Bij SEO techniek wordt de focus gelegd op het verbeteren van technische elementen rondom de website om hoger te ranken in de organische zoekresultaten.

  De technische SEO heeft grote invloed op alle resultaten van SEO-werkzaamheden die worden uitgevoerd. Wanneer je website geen goede gebruikerservaring heeft, krijg je dit terug te zien. Hierdoor kan Google jou niet belonen met een hoge positie.

  Er zijn drie belangrijke redenen:

  • Het vormt de basis van een website. Zonder een goede techniek kunnen de andere pijlers van SEO niet goed werken.
  • Bij grote veranderingen op de website, zoals een migratie, moet je controleren of alles goed ingesteld staat. Het kan anders leiden tot een grote daling in organisch verkeer.
  • Het zorgt ervoor dat je sneller kunt schakelen bij Google updates en kansen kunt pakken.

  Nee, onze specialisten geven duidelijke instructies aan de developers van jouw website. Zij zijn vervolgens verantwoordelijk voor de implementatie van de aanpassingen.

  Wat onze SEO Consultant Michael zegt:

  Onder technische SEO vallen heel veel verschillende aspecten. Iedere website zit anders in elkaar en daarom maken we voor elke klant een audit om de problemen in kaart te brengen. Op basis van de resultaten werken we aan concreet actieplan die ervoor zorgt dat jouw website gezonder én gebruiksvriendelijker wordt.

  Michael van Olffen
  Fosby online marketing bureau

  Technische SEO bij Fosby

  Ons SEO-team werkt met overzichtelijke analyses en concrete actiepunten. De technische SEO audit geldt als bouwsteen voor het actieplan.

  We zorgen ervoor dat complexe materie zoals het verbeteren van de websitesnelheid en crawlbudget helder uiteen wordt gezet. Zo blijf je betrokken bij het proces en krijg je inzicht in het belang van de benodigde technische werkzaamheden.

  Wil je meer uit je gebruikerservaring halen?  Vraag nu een technische SEO-audit aan!

  Technische SEO FAQ)

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden