Online Marketing Strategie

Een uitgewerkte online marketing strategie lig volgens ons altijd ten grondslag aan de online marketing activiteiten. Het is een stip op de horizon: een navigatiemiddel waar je niet zonder kan.

Strategie uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Wat is online marketing strategie

In een steeds sneller ontwikkelend landschap waar marges soms flinterdun zijn en klanten steeds meer van jouw bedrijf verwachten is verandering een must. Daarbij is visie nodig, een stip op de horizon. Met het ontwikkelen van een strategie formuleren wij deze gewenste situatie en werken wij samen een plan uit om deze situatie te bereiken. Dit resulteert in:

Wat je van Fosby kunt verwachten is een duidelijke, nuchtere en professionele mindset en houding. Wij dagen uit, inspireren en prikkelen. Hierbij leggen wij de vinger op de zere plek waar dat nodig is en helpen wij bij het ontwikkelen van een 360 graden blik.

Fosby-85
Fosby-61

Het proces tijdens een strategische traject

Het KISS-principe (Keep it simple, stupid) is voor ons het uitgangspunt, want wij geloven niet in eindeloze gesprekken en uitgekauwde of ellenlange verslagen. Van ons kun je een overzichtelijk en gestroomlijnd proces verwachten met onder andere:

Wil jij betere beslissingen nemen? Wij helpen jou met een scherpe online marketing strategie

Over de strategische samenwerking met Fosby:

Rens Rovers, Directeur Fixpart

“Fosby heeft ons goed geholpen met de doorontwikkeling van onze marketingstrategie. Door uitdagende vraagstellingen zijn wij flink aan het denken gezet. Mede hierdoor hebben wij een solide basis kunnen leggen voor de verdere groei van ons bedrijf.”

Veelgestelde vragen over online marketing strategie

We willen je graag helpen met jullie online marketing strategie. Daarom hebben kwij de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Een strategisch traject begint altijd met een kennismaking voor alle stakeholders waarin doelen, verwachtingen en het traject worden besproken. onafhankelijk van deze invulling volgen wij het ‘Contract Lifecycle Management’-model, waarop ons strategisch proces is ingericht. Wij lichten graag tijdens een gesprek de onderstaande stappen toe.

  1. Inventariseren 
  2. Analyseren en diagnosticeren 
  3. Adviseren 
  4. Implementeren 
  5. Evalueren

Een strategisch traject is essentieel voor bedrijven omdat het richting geeft, doelen bepaalt en groei op lange termijn stuurt. Het helpt bij het aanpassen aan veranderingen, het creëren van concurrentievoordeel, en het optimaliseren van middelen. Zo minimaliseert het risico’s, bevordert het duurzame groei en zorgt het voor interne afstemming tussen belanghebbenden. Kortom, een strategisch traject is de routekaart naar succes en continuïteit.

Strategie is geen eenmalig proces, maar eerder een voortdurend traject. Het moet zich aanpassen aan veranderingen in de omgeving, nieuwe kansen benutten en risico’s beheren. Door regelmatige evaluatie en aanpassing blijft uw bedrijf relevant, innovatief en klaar om te reageren op veranderende omstandigheden.

Fosby-103
Fosby-92
Fosby-104
Fosby-100

Waarom online marketing strategie bij Fosby?

Bij ons strategische online marketing bureau willen we records breken en zorgen wij dat jij het meeste uit jouw online marketing mix haalt. Wat je van Fosby kunt verwachten is een duidelijke, nuchtere en professionele mindset en houding. Wij dagen uit, inspireren en prikkelen. Hierbij leggen wij de vinger op de zere plek waar dat nodig is en helpen wij bij het ontwikkelen van een 360 graden blik

Kies voor Fosby als strategisch partner:

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67