Skip to content

Social Media Marketing

Adverteren op social media

Adverteren op social media biedt een uitgebreide set aan mogelijkheden. Wij vinden, binden én activeren jouw publiek. Aan de hand van relevante en waardevolle content bouwen we aan een langdurige relatie met je doelgroep.

Adverteren op Facebook

Een hogere betrokkenheid creëren, brand awareness realiseren of meer verkeer naar je webshop trekken? Met adverteren op Facebook kun je diverse doelstellingen behalen. Fosby stelt realistische KPI’s op en formuleert samen met jou een strategie! Zo weet je precies wat wij voor je bedrijf kunnen betekenen.

Adverteren op Instagram

Instagram is het ideale platform om aan de bekendheid en uitstraling van jouw merk te werken. Instagram helpt traffic te genereren naar jouw website. Instagram is onderdeel van Facebook, daardoor kunnen we targeten op basis van demografische gegevens, interessegebieden of andere doelgroep eigenschappen.

Onze social media specialisten stellen de optimale advertentie voor je op, die het meeste resultaat oplevert.

Adverteren op LinkedIn

Adverteren op LinkedIn biedt verschillende mogelijkheden voor B2B-bedrijven die hun zakelijke dienstverlening willen promoten. Fosby biedt hulp op het gebied van het opzetten van het advertentieaccount, tot het beheren van de LinkedIn campagnes en analyseren van de rapportages. Tegelijk zorgen we voor het behalen van het maximale resultaat uit elke LinkedIn campagne.

Adverteren op Pinterest

Met Pintereset advertising kun je serieuze omzet genereren. Mits je het goed inzet natuurlijk. Zeker wanneer je mooie beelden hebt en het design van producten een van jouw Unique Selling Points is. Onze social marketeers zorgen voor een goede uitrol van jouw Pinterest account. Adverteer met jouw producten en zorg voor extra omzet.

Adverteren op YouTube

YouTube advertising wordt veel ingezet om naamsbekendheid te vergoten, een nieuw product te lanceren of de binding met merken te verhogen.
 
Fosby ontzorgt jouw bedrijf in het adverteren op YouTube. Dit doen wij van het opzetten van je account, tot het ontwerpen van de advertenties en de facturatie en rapportages. Tegelijkertijd zorgen we voor het halen van het maximale resultaat uit iedere campagne.

Ja, ik wil een gratis social analyse!

Welke social media kanalen zet je al in? En welke kansen zien wij om de juiste doelgroepen aan te boren op andere channels?

  Wat onze specialist Margriet zegt:

  “Met social media advertising kun je snel en efficiënt jouw doelgroepen bereiken. Met social ads ga je voor gerichte advertenties die de doelgroep prikkelen. Zo heb je in een korte tijd meer effectief en gericht bereik en zorg je voor een stijging in conversies!”

  Margriet de Graaf
  Fosby werkruimte

  Waarom social media marketing bij Fosby?

  Fosby is hét social media bureau voor het bedenken van social media strategieën en campagnes die zorgen voor meetbare resultaten. Wij helpen je graag bij het activeren van jouw doelgroep.

  Direct scoren met social media campagnes? Neem contact op
  voor alle mogelijkheden.

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden