Social media uitbesteden voor maximaal bereik!

Met adverteren op social media kun je verschillende doelgroepen bereiken. Het is daarbij ontzettend belangrijk dat je jouw social media campagnes slim inricht. Met de juiste boodschap kun je jouw doelgroep en jouw bedrijf met elkaar verbinden. 

Dit is waar onze social media marketeers jou perfect bij kunnen helpen. Zij weten als geen ander hoe je kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of TikTok het beste kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Met onze expertise halen wij iedere dag maximaal rendement uit jouw social media campagnes.

Adverteren via social media kanalen:

Facebook

Adverteren op Facebook

Instagram

Adverteren op Instagram

Pinterest

Adverteren op Pinterest

LinkedIn

Adverteren op LinkedIn

TikTok

Adverteren op TikTok

Adverteren
op social media

Social media marketing is al jarenlang ontzettend populair. Toch verschilt het heel erg van andere online marketing disciplines zoals SEA, SEO en e-mailmarketing.

Wij helpen jou daarom graag op weg met de juiste strategie. De meest belangrijke vragen over social media marketing hebben wij op een rijtje gezet:

Wij helpen jou daarom graag op weg met de juiste strategie. De meest belangrijke vragen over social media marketing hebben wij op een rijtje gezet:

Social media advertising gaat in op alle social media kanalen waar je reclame voor kan maken. Denk daarbij aan de meest bekende zoals Facebook en LinkedIn, maar ook aan nieuwe sociale media zoals TikTok.

Met social media advertising kun je jouw doelgroep bereiken en jouw boodschap overbrengen op de juiste kanalen.

De prijzen van social media zijn zeer verschillend. Met adverteren op social media kun je inspelen op jouw budget, of dat nou een klein of een wat groter budget is.

Met behulp van een online marketing analyse kunnen we de kosten voor jouw bedrijf beter inschatten en aan de hand daarvan een plan maken. Ook brengen we verdere kansen in beeld.

Wanneer je zelf social media marketing wilt gaan doen, moet je rekening houden met een aantal dingen: op welke kanalen zit mijn doelgroep? Wat voor boodschap ga ik communiceren? Wat zijn de kosten? Etc.

Het is lastig om dit allemaal zelf op te pakken en daarom helpen wij je graag op weg met onze expertise om jouw campagnes zo effectief mogelijk in te zetten. 

Welke kanalen je het best in kunt zetten ligt aan je doelgroep en aan je boodschap. Focust jouw bedrijf zich op een wat jongere doelgroep? Dan kun je het best Instagram inzetten. Of heb jij een zakelijke boodschap? Dan zal LinkedIn de beste keuze zijn.

Meer omzet uit social

Met social media marketing kun je echt het verschil maken! Door op verschillende doelgroepen te targetten kun je breed en specifiek te werk gaan. Wil jij scoren met social ads? Wij helpen jou met frisse content en de juiste segmentatie!

Breid je uit met social media advertenties, wij helpen je graag!

Onze social specialist:

Margriet

“Met social media advertising kun je snel en efficiënt jouw doelgroepen bereiken. Met social ads ga je voor gerichte advertenties die de doelgroep prikkelen. Zo heb je in een korte tijd meer effectief en gericht bereik en zorg je voor een stijging in conversies!”

Fosby-25
Fosby-83

Waarom social media marketing aan Fosby uitbesteden?

Fosby is hét online marketingbureau voor het uitwerken van social media strategieën en campagnes die zorgen voor de gewenste resultaten. Wij helpen je graag bij het activeren van jouw doelgroep, door middel van:

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67