Skip to content

Social media uitbesteden voor maximaal bereik!

Adverteren op social media

Met adverteren op social media kun je verschillende doelgroepen bereiken. Het is daarbij ontzettend belangrijk dat je jouw social media campagnes slim inricht. Met de juiste boodschap kun je jouw doelgroep en jouw bedrijf met elkaar verbinden.

Dit is waar onze social media marketeers jou perfect bij kunnen helpen. Zij weten als geen ander hoe je kanalen zoals FacebookInstagram, LinkedIn of TikTok het beste kunt inzetten om jouw doelgroep te bereiken. Met onze expertise halen wij iedere dag maximaal rendement uit jouw social media campagnes.

Uitbreiding van je
website

Slimme manier om te
retargeten

Directe interactie met
jouw doelgroep

Een paar social media klanten

Adverteren op social media

Social media marketing is al jarenlang ontzettend populair. Toch verschilt het heel erg van andere online marketing disciplines zoals SEASEO en e-mail marketing.

Wij helpen jou daarom graag op weg met de juiste strategie. De meest belangrijke vragen over social media marketing hebben wij op een rijtje gezet:

Social media advertising gaat in op alle social media kanalen waar je reclame voor kan maken. Denk daarbij aan de meest bekende zoals Facebook en LinkedIn, maar ook aan nieuwe sociale media zoals TikTok.

Met social media advertising kun je jouw doelgroep bereiken en jouw boodschap overbrengen op de juiste kanalen.

De prijzen van social media zijn zeer verschillend. Met adverteren op social media kun je inspelen op jouw budget, of dat nou een klein of een wat groter budget is.

Met behulp van een online marketing analyse kunnen we de kosten voor jouw bedrijf beter inschatten en aan de hand daarvan een plan maken. Ook brengen we verdere kansen in beeld.

Wanneer je zelf social media marketing wilt gaan doen, moet je rekening houden met een aantal dingen: op welke kanalen zit mijn doelgroep? Wat voor boodschap ga ik communiceren? Wat zijn de kosten? Etc.

Het is lastig om dit allemaal zelf op te pakken en daarom helpen wij je graag op weg met onze expertise om jouw campagnes zo effectief mogelijk in te zetten. 

Welke kanalen je het best in kunt zetten ligt aan je doelgroep en aan je boodschap. Focust jouw bedrijf zich op een wat jongere doelgroep? Dan kun je het best Instagram inzetten. Of heb jij een zakelijke boodschap? Dan zal LinkedIn de beste keuze zijn.

Ja, ik wil een gratis social media analyse!

Welke social media kanalen zet je al in? En welke kansen zien wij om de juiste doelgroepen aan te boren op andere channels?

  Jesca de Feijter

  De voordelen van social media marketing voor jouw bedrijf

  Social media marketing heeft diverse voordelen voor jouw bedrijf. Wij hebben hieronder de meest belangrijke op een rijtje gezet:

  Wat onze social media marketeer Margriet zegt:

  “Met social media advertising kun je snel en efficiënt jouw doelgroepen bereiken. Met social ads ga je voor gerichte advertenties die de doelgroep prikkelen. Zo heb je in een korte tijd meer effectief en gericht bereik en zorg je voor een stijging in conversies!”

  Margriet-uitsnede
  Fosby online marketing bureau

  Waarom social media marketing aan Fosby uitbesteden?

  Fosby is hét online marketingbureau voor het uitwerken van social media strategieën en campagnes die zorgen voor de gewenste resultaten. Wij helpen je graag bij het activeren van jouw doelgroep, door middel van:

  Wil jij social media uitbesteden voor maximaal bereik? Neem contact op
  voor alle mogelijkheden.

  Social media marketing Fosby Digital Agency(FAQ)

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden