Skip to content

LinkedIn adverteren uitbesteden

Linkedin is hét sociale netwerk voor professionals. Alle 723 miljoen wereldwijde gebruikers zetten Linkedin in voor zakelijke doeleinden. Daarmee Is LinkedIn het perfecte kanaal voor B2B bedrijven. Met meer dan 5 miljoen Nederlandse gebruikers is LinkedIn een onmisbare schakel in jouw social media strategie!

Waarom LinkedIn uitbesteden bij Fosby?

0 +
Jaar ervaring
0 m+
Ads budget pm beheren
0 +
Recordbrekers
Top 0
Emerce Beste Digital Agency

Wat zijn LinkedIn Ads?

Adverteren op Linkedin werkt anders dan op kanalen zoals Instagram, Facebook en TikTok. Het kost relatief meer tijd en geld, maar de resultaten kunnen daardoor een stuk effectiever zijn. LinkedIn helpt je de juiste mensen te bereiken door vooraf naar je doelstelling en doelgroep te vragen.

Er zijn verschillende doelstellingen die je kan kiezen voor elke fase in de customer journey, zodat je de doelgroep hier goed op kan laten aansluiten. Zo kun je kiezen voor de doelstelling merkbekendheid waarbij je een brede doelgroep bereikt die jouw bedrijf, product of dienst nog niet kennen. Maar ben je op zoek naar het binnenhalen van hoogwaardige leads dan kan je ook kiezen voor de doelstelling “genereren van leads”. Met behulp van de LinkedIn Campaign Manager krijg jij precieze inzichten in hoe jouw advertenties presteren.

Fosby-100
Fosby-5

Wil jij meer informatie over LinkedIn ads voor jouw bedrijf?

  Waarom adverteren op LinkedIn?

  Adverteren op LinkedIn is over het algemeen een hogere financiële investering dan een advertentie plaatsen via Meta. Dus waarom zou je dan toch adverteren via LinkedIn? Dat ligt volledig aan je doelgroep en doelstellingen. Op LinkedIn target je op specifieke functies, vaardigheden, bedrijven, opleidingsniveau of branches. Waarbij je met Meta je richt op interesses, dit is interessanter voor B2C bedrijven.

  Voordelen aan adverteren op LinkedIn zijn:

  Onze social specialist:

  Sophie

  “LinkedIn is het ideale kanaal voor B2B bedrijven om nieuwe potentiële leads te bereiken of om warme leads binnen te halen. Doordat de targeting mogelijkheden erg specifiek zijn bereik je sneller de juiste doelgroep voor jouw bedrijf.”

  LinkedIn Ads bij Fosby

  Adverteren op Linkedin ligt dus iets genuanceerder dan adverteren op andere social media kanalen, maar onze social media marketeers zijn echte experts op dit gebied en helpen jou graag verder. Heb je een vraag of wil je LinkedIn advertenties uitbesteden bij een online marketing bureau? Neem contact met ons op voor meer informatie. Kies voor het uitbesteden van LinkedIn Ads bij Fosby en ontvang:

  Kosten van LinkedIn advertenties

  Zoals eerder genoemd zijn de advertentiekosten op LinkedIn relatief prijzig. Kosten zijn minimaal €10 per dag per campagne Dit heeft ermee te maken dat LinkedIn veruit het beste kanaal is voor B2B bedrijven om op te adverteren. Daarnaast is er minder ruimte voor advertenties op LinkedIn. De vraag is dus groot en het aanbod klein en daardoor is de prijs hoger. Onze tip is dan ook om vooraf een duidelijke strategie te bedenken en geen half werk te doen. Wij zetten jouw budget zo optimaal mogelijk in!
  Fosby-56
  Fosby-38

  Neem nu contact op!

  Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67

   Laat jouw website of webshop beter presteren!

   Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

   Website of webshop beter laten presteren?

   Ontdek de kansen en groeimogelijkheden