Google International Growth Program

Fosby is als Google Premier Partner geselecteerd als deelnemer voor het International Growth Program. Dit programma heeft als doel de beste bureaus en haar opdrachtgevers te helpen met internationale groei. Daarmee sluit het ook goed aan bij de internationale online marketing activiteiten die we al uitvoeren voor onze opdrachtgevers.

Het International Growth Program is speciaal ontworpen om bedrijven op internationaal niveau door te laten groeien. Met nieuwe inzichten van Google worden uitdagingen op het gebied van online expansie kleiner. Hierdoor is uitbreiding naar nieuwe markten een stuk eenvoudiger!

Onze klant Fixpart heeft door deze exclusieve kennis enorm kunnen uitbreiden.

Internationaal doorgroeien met Fosby

Jaar ervaring
0 +
Ads budget pm beheren
0 m+
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Hoe werkt het Google International Growth Program?​

Fosby heeft als onderdeel van het partner programma de mogelijkheid om bij Google data aan te vragen die specifiek is voor een bepaalde business in een bepaald land. Maar ook praktische hulp zoals hulp bij vertalingen zijn beschikbaar. Daarnaast levert Google verschillende soorten analyses, waaronder bijvoorbeeld een website of webshop audit. Met deze inzichten helpen wij onze klanten met het veroveren van nieuwe markten.

Heb je de ambitie om jouw business uit te breiden naar het buitenland? Met dit unieke programma kunnen onze medewerkers en klanten de trainingen, tools en kennis van Google gebruiken om internationale campagnes een groot onderdeel van jouw groeistrategie te maken:

Fosby-54
Fosby-61

Eén van de weinige Nederlandse online marketing bureaus die toegang heeft

Binnen Nederland zijn maar een paar Google Premier partners onderdeel van dit programma. Onze specialisten zijn getraind door Google en hebben alle belangrijke skills in huis. Zij hebben daarnaast ook trainingen over het International Growth-programma voltooid. Daarnaast hebben we vooraf door Google gestelde klantdoelen bereikt.

Als Google partner helpen onze recordbrekers bij het maken van online marketing strategieën en Google Ads campagnes in nieuwe internationale markten.

Onze accountmanager:

Nathalie

“Wil je graag hetzelfde internationale succes bereiken als onze opdrachtgever Fixpart? Onze specialisten maken graag samen met jou een strategie. Wij helpen je graag verder!”

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67