SEO uitbesteden voor maximaal organisch resultaat!

Met zoekmachine optimalisatie kun je een hoop bereiken, je wordt beter vindbaar in Google, jouw bezoekers ervaren een hogere gebruiksvriendelijkheid en dat resulteert in meer bezoekers en conversies. Onze SEO specialisten zijn dag in dag uit bezig om onze klanten beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten. Besteed daarom jouw SEO activiteiten aan ons uit en wij gaan voor jou aan de slag om duurzame groei te behalen!

Wij brengen websites naar een hoger niveau door middel van diepgaande analyses en heldere uitleg, zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van het proces. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website?

Waarom SEO uitbesteden bij Fosby?

0 +
Jaar ervaring
0 +
Recordbrekers
Top 0
Emerce Beste Digital Agency

Wat is SEO?

Wat is SEO nou eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jouw website? We snappen dat zoekmachine optimalisatie niet altijd duidelijk is en wat vragen kan oproepen. Daarom zetten we de meest gestelde vragen over SEO op een rijtje:

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Deze tak van online marketing zorgt ervoor dat jouw website ook organisch beter vindbaar wordt in Google, maar ook in andere zoekmachines.

SEO bestaat uit drie pijlers:

  • Technische SEO;
  • Content optimalisatie;
  • Linkbuilding.

Bij ieder SEO traject wordt er een strategisch plan opgesteld waarin kansen uitgebreid worden uitgewerkt.

Bij technische SEO is het de bedoeling dat Google je website makkelijk kan indexeren en dat er op gebied van gebruikservaring geen obstakels in de weg zitten. Denk bijvoorbeeld aan 404 meldingen, een onoverzichtelijke sitestructuur of een te langzame laadtijd.

Daarnaast kun je ook nog denken aan het migreren van je website. Het is de bedoeling om de posities op relevante zoekwoorden te behouden en geen daling te krijgen in het verkeer. Hiervoor bieden wij een seo migratie aan om je vlekkeloos te laten overstappen naar de nieuwe website.

Het is best gecompliceerd om deze punten zelf te optimaliseren of op te lossen. Gelukkig hebben onze SEO specialisten alle kennis in huis. Vraag voor een uitgebreid overzicht van jouw site een technische SEO analyse aan!

Content optimalisatie is één van de drie pijlers van SEO. Met behulp van de juiste content kan Google (en andere zoekmachines) een antwoord geven op de vraag waar bezoekers naar zoeken. Om goede content te schrijven is het dus van essentieel belang dat je goed weet welke vragen gesteld worden en wat de zoekintentie is.

Om dat te bepalen werken onze SEO specialisten en copywriters met uitgebreide zoekwoordonderzoeken waarin alle gegevens worden verzameld. We gaan met dit onderzoek aan de slag en kijken per pagina zorgvuldig welke aanpassingen nodig zijn voor een beter resultaat.

Ben jij benieuwd naar de belangrijkste zoektermen voor jouw website? Vraag een zoekwoordenonderzoek aan!

Bij linkbuilding wordt gekeken naar de externe links naar verschillende pagina’s op je website. Deze externe links naar jouw websites worden ook wel backlinks genoemd.

Wanneer veel waardevolle backlinks naar jouw website linken geeft dit een duidelijk signaal naar Google dat jouw website heel relevant is. Dit heeft vervolgens veel effect op jouw website, want daardoor klim je gemakkelijker naar hogere posities.

Fosby-80
Fosby-53

Meer kwalitatief verkeer

Wil jij jouw website voor de lange termijn verbeteren? En meer kwalitatieve organische Google bezoekers binnenhalen? Onze SEO-experts maken een plan voor jouw website.

Vraag een SEO analyse aan.

Ontdek onze SEO diensten

Wij werken dagelijks aan de organische prestaties van onze SEO-klanten.  Met behulp van zoekmachine optimalisatie haal je duurzaam verkeer binnen en investeer je in de lange termijn en kwaliteit van je website. Bekijk hieronder onze SEO-pijlers.

Technische SEO

Met technische SEO zorgen wij dat jouw alle pagina's op jouw website correct geïndexeerd worden.

SEO copywriting

Onze copywriters schrijven prikkelende teksten om jouw website te laten ranken op relevante zoekwoorden.

Linkbuilding

Wij versterken de online autoriteit van jouw website door middel van een inzichtelijk linkprofiel en linkbuilding.

SEO migratie

Ga je overstappen naar een nieuwe website? Vraag dan een SEO migratie aan om je huidige verkeer en posities in de zoekresultaten te behouden.

Internationale SEO

Wil je uitbreiden naar andere landen? Met internationale SEO bouw je aan een duurzame website strategie voor de lange termijn.

Onze SEO specialist:

Dianne

“Ons SEO team zoekt de factoren die jouw website helpen hoger in de zoekmachines te ranken. Door middel van bijvoorbeeld page speed, structured data en op zoekwoord geoptimaliseerde pagina’s kan jouw website beter scoren. Wij blijven monitoren en optimaliseren, zo zorgen we voor blijvend hoge posities en kwalitatiever verkeer.”

Fosby-45
Fosby-86

6 redenen om SEO uit te besteden bij Fosby

Bij Fosby maken we ons elke dag hard om maximaal organisch  resultaat te bereiken. Wij analyseren de markt voor jou door uitgebreid onderzoek te doen en vervolgens gaan we er mee aan de slag!

Tijdens het proces monitoren we actief wat er gebeurt, zodat je als klant altijd op de hoogte bent. Besteed je SEO uit bij Fosby en profiteer van de voordelen:

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67