Skip to content

SEO

Behaal topposities door slimme zoekmachine optimalisaties

Search Engine Optimization(SEO) is een continu optimalisatieproces bestaande uit techniek, linkpopulariteit en geoptimaliseerde content waarbij wij de resultaten bewaken en verbeteren. Onze SEO specialisten helpen je graag bij dit optimalisatieproces.

meer kwalitatieve
bezoekers

meer terugkerende bezoekers

meer converterende bezoekers

Breng je website naar een hoger level met SEO

Bij SEO marketing bestaat er helaas geen magische knop die er voor zorgt dat je bovenaan in de organische zoekresultaten van Google verschijnt.

Google stelt zijn zoekresultaten samen op basis van meer dan tweehonderd factoren, die ook nog eens constant veranderen. De SEO consultancy specialisten van Fosby zijn bekend met de meeste van deze SEO factoren.

Om je website SEO-proof te maken kijken we onder andere naar:

Ja, ik wil graag een gratis SEO analyse!

Wat is de kwaliteit van je website of shop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis SEO-audit aan voor een advies op maat.

  Wat onze specialist Martin zegt:

  “Ons SEO-team zoekt de factoren die jouw website helpen hoger in de zoekmachines te ranken. Door middel van bijvoorbeeld page speed, structured data en op zoekwoord geoptimaliseerde pagina’s kan jouw website beter scoren. Wij blijven monitoren en optimaliseren, zo zorgen we voor blijvend hoge posities.”

  Martin Vos
  Eric Voet

  Behaal betere SEO posities in zoekmachines

  Onze SEO tool biedt een schat aan informatie en statistieken met betrekking tot je markt, website en de concurrentie. Zo is het mogelijk om je website op een 20/30 tal zoekwoorden te vergelijken met je twee grootste concurrenten. Hierdoor weet je dus precies welke punten je moet aanpakken om specifiek voor deze woorden organisch een betere positie te behalen.

  Wil je meer uit je website halen? Ga voor betere organische prestaties. Vraag nu een SEO-analyse aan

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden