Skip to content

SEO uitbesteden voor maximaal organisch resultaat!

Waarom SEO uitbesteden

Met zoekmachine optimalisatie kun je een hoop bereiken, je wordt beter vindbaar in Google, jouw bezoekers ervaren een hogere gebruiksvriendelijkheid en dat resulteert in meer bezoekers en conversies. Onze SEO specialisten zijn dag in dag uit bezig om onze klanten beter vindbaar te maken in de organische zoekresultaten. Besteed daarom jouw SEO activiteiten aan ons uit en wij gaan voor jou aan de slag om duurzame groei te behalen!

Wij brengen websites naar een hoger niveau door middel van diepgaande analyses en heldere uitleg, zodat onze klanten altijd op de hoogte zijn van het proces. Ben je benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw website? Vraag dan nu een gratis SEO analyse aan!

Meer kwalitatieve
bezoekers en conversies

Inzichtelijke resultaten
over jouw website

Strategische adviseurs die
werken aan groei op lange termijn

Een greep uit onze SEO klanten

Search Engine Optimization

Wat is SEO nou eigenlijk? En waarom is het zo belangrijk voor jouw website? We snappen dat zoekmachine optimalisatie niet altijd duidelijk is en wat vragen kan oproepen. Daarom zetten we de meest gestelde vragen over SEO op een rijtje:

SEO staat voor Search Engine Optimization oftewel zoekmachine optimalisatie. Deze tak van online marketing zorgt ervoor dat jouw website ook organisch beter vindbaar wordt in Google, maar ook in andere zoekmachines.

SEO bestaat uit drie pijlers: 

 1. Technische SEO;
 2. Content optimalisatie;
 3. Linkbuilding.

Bij ieder SEO traject wordt er een strategisch plan opgesteld waarin kansen uitgebreid worden uitgewerkt.

Bij technische SEO is het de bedoeling dat Google je website makkelijk kan indexeren en dat er op gebied van gebruikservaring geen obstakels in de weg zitten. Denk bijvoorbeeld aan 404 meldingen, een onoverzichtelijke sitestructuur of een te langzame laadtijd.

Daarnaast kun je ook nog denken aan het migreren van je website. Het is de bedoeling om de posities op relevante zoekwoorden te behouden en geen daling te krijgen in het verkeer. Hiervoor bieden wij een seo migratie aan om je vlekkeloos te laten overstappen naar de nieuwe website.

Het is best gecompliceerd om deze punten zelf te optimaliseren of op te lossen. Gelukkig hebben onze SEO specialisten alle kennis in huis. Vraag voor een uitgebreid overzicht van jouw site een technische SEO analyse aan!

Content optimalisatie is één van de drie pijlers van SEO. Met behulp van de juiste content kan Google (en andere zoekmachines) een antwoord geven op de vraag waar bezoekers naar zoeken. Om goede content te schrijven is het dus van essentieel belang dat je goed weet welke vragen gesteld worden en wat de zoekintentie is.

Om dat te bepalen werken onze SEO specialisten en copywriters met uitgebreide zoekwoordonderzoeken waarin alle gegevens worden verzameld. We gaan met dit onderzoek aan de slag en kijken per pagina zorgvuldig welke aanpassingen nodig zijn voor een beter resultaat.

Ben jij benieuwd naar de belangrijkste zoektermen voor jouw website? Vraag een zoekwoordenonderzoek aan!

Bij linkbuilding wordt gekeken naar de externe links naar verschillende pagina’s op je website. Deze externe links naar jouw websites worden ook wel backlinks genoemd. 

Wanneer veel waardevolle backlinks naar jouw website linken geeft dit een duidelijk signaal naar Google dat jouw website heel relevant is. Dit heeft vervolgens veel effect op jouw website, want daardoor klim je gemakkelijker naar hogere posities.

Ja, ik wil graag een gratis SEO analyse!

Wat is de kwaliteit van je website of webshop? Ontdek de kansen en mogelijkheden voor jouw site en vraag onze gratis SEO-audit aan voor een advies op maat.

  Ontdek onze SEO diensten

  Wij werken dagelijks aan de organische prestaties van onze onze SEO-klanten.  Met behulp van zoekmachine optimalisatie haal je duurzaam verkeer binnen en investeer je in de lange termijn en kwaliteit van je website. Bekijk hieronder onze SEO pijlers.

  Technische SEO

  Met technische SEO zorgen wij dat jouw website correct geïndexeerd wordt en verbeteren we de gebruiksvriendelijkheid.

  SEO copywriting

  Onze copywriters schrijven prikkelende teksten om jouw website te laten ranken op relevante zoekwoorden.

  Linkbuilding

  Met behulp van een inzichtelijk linkprofiel en linkbuilding werken wij aan aan de online autoriteit van jouw website.

  SEO migratie

  Ga je overstappen naar een nieuwe website? Vraag dan een SEO migratie aan om je huidige verkeer en posities in de zoekresultaten te behouden.

  Internationale SEO

  Wil je uitbreiden naar een andere landen? Met internationale SEO bouw je aan een duurzame strategie voor de lange termijn.

  Internationale SEO

  Met internationale SEO is jouw website optimaal ingesteld voor het buitenland. Zo is het van essentieel belang dat de juiste taal wordt weergegeven aan de bezoeker.

  Ook moet er een logische website structuur zijn die past bij de vraag naar producten en diensten in de markt. Daarnaast moet je ook op de hoogte zijn van de wet- en regelgeving in het land dat je opereert.

  Onze SEO specialisten gaan samen met jou aan de slag met duurzame groei in het buitenland. Vraag een SEO analyse aan of neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

  Lokale SEO

  Lokale SEO is veel belangrijker geworden de laatste jaren. Zo wil je graag dat Google jouw dichtstbijzijnde winkel of servicepunt toont in de zoekresultaten. Met behulp van Google my Business kun je aangeven waar je gevestigd bent en wat de specifieke openingstijden zijn.

  Vervolgens is het belangrijk om te werken aan lokale content en de techniek van je website. Tenslotte werken we aan het verkrijgen van lokale backlinks zodat Google een duidelijk signaal krijgt dat jij de lokale expert bent.

  Wat onze SEO-specialist Wende zegt:

  “Ons SEO Bureau zoekt de factoren die jouw website helpen hoger in de zoekmachines te ranken. Door middel van bijvoorbeeld page speed, structured data en op zoekwoord geoptimaliseerde pagina’s kan jouw website beter scoren. Wij blijven monitoren en optimaliseren, zo zorgen we voor blijvend hoge posities.”

  Wende-uitsnede
  Fosby teamuitje

  SEO uitbesteden bij Fosby: 6 redenen

  Bij Fosby maken we ons elke dag hard om maximaal organisch  resultaat te bereiken. Wij analyseren de markt voor jou door uitgebreid onderzoek te doen en vervolgens gaan we er mee aan de slag!

  Tijdens het proces monitoren we actief wat er gebeurt, zodat je als klant altijd op de hoogte bent. Besteed je SEO uit bij Fosby en profiteer van de voordelen:

  Wil je meer uit je website halen? Ga SEO uitbesteden bij Fosby. Vraag nu een SEO-analyse aan

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden