Marketplaces

Er zijn verschillende marketplaces zoals bol, Amazon en Marktplaats waarop je kunt verkopen & je e-commerce business verder kan laten groeien. Wij kunnen je helpen met de opzet van jouw marketplace account en het verbeteren van verkoop prestaties. Daarnaast kunnen we je helpen met het opzetten van een reprice strategie en het adverteren met sponsored product ads. 

Marketplaces uitbesteden bij Fosby?

Jaar ervaring
0 +
Ads budget pm beheren
0 m+
Recordbrekers
0 +
Emerce Beste Digital Agency
Top 0

Waarom marketplaces?

Online marktplaatsen zijn digitale platforms waar verkopers hun producten en diensten kunnen aanbieden aan een brede en diverse klantenkring. Denk hierbij aan bekende marktplaatsen zoals Amazon, bol, eBay, Etsy, en vele anderen. Deze platforms hebben een gigantisch bereik en stellen uw bedrijf in staat om potentiële klanten te bereiken die anders misschien niet met uw merk in aanraking zouden komen. Enkele voordelen van marketplaces:

Het gebruik van marketplaces is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen, zowel voor consumenten als bedrijven. Voor verkopers bieden marketplaces een kans om te profiteren van de gevestigde reputatie en het vertrouwen van het platform, terwijl consumenten profiteren van een breed scala aan producten en diensten op één plek.

Fosby-85
Fosby-61

Marketplaces bij Fosby

Bij Fosby begrijpen we dat het beheer van uw aanwezigheid op verschillende marketplaces uitdagingen met zich meebrengt. Daarom helpen we op het succes te waarborgen

 

Jouw producten op een of meerdere marketplaces?

Onze marketplaces specialist

Arjan

“Dankzij onze focus op marketplaces hebben wij al geweldige resultaten gehaald. We hebben merken geholpen om op te vallen in de drukke wereld van e-commerce, hun vertrouwen op te bouwen en hun verkoop te vergroten. Met een strategische aanpak en voortdurende optimalisatie hebben we bewezen dat de mogelijkheden op marketplaces eindeloos zijn.”

Veelgestelde vragen over marketplaces

We willen je graag helpen met jullie producten te verkopen op marketplaces. Daarom hebben wij de meestgestelde vragen voor je op een rijtje gezet. 

Je vergroot je bereik en bereikt miljoenen actieve shoppers die op zoek zijn naar producten zoals die van jou. Daarnaast profiteer je van het vertrouwen en de geloofwaardigheid die gevestigde platforms bij consumenten hebben, waardoor jouw merk een boost krijgt. Bovendien opent verkopen op marketplaces de deur naar internationale kansen zonder de complexiteit van internationale expansie. Je maakt gebruik van bestaande technologische infrastructuur op deze platforms, waardoor je start soepeler en efficiënter verloopt. Dit biedt je een voorsprong op de concurrentie en helpt nieuwe klanten aan te trekken die anders misschien niet bekend zouden zijn met jouw merk. 

Door je producten aan te bieden op gerenommeerde e-commerce platforms, profiteer je van de betrouwbaarheid en reputatie van deze platforms. Klanten vertrouwen deze namen en dat vertrouwen straalt ook af op jouw producten. Beoordelingen en recensies van klanten dragen verder bij aan dit vertrouwen. Positieve feedback fungeert als krachtige aanbeveling en versterkt het geloof van potentiële kopers. Daarnaast bieden de gevestigde klantenservice en retourbeleid van marketplaces gemoedsrust aan klanten. Dit verhoogt hun vertrouwen om bij jouw merk te winkelen. De grotere zichtbaarheid die je merk krijgt op een marketplace vergroot de naamsbekendheid, zelfs onder mensen die eerder niet bekend waren met jouw merk. Bovendien implementeren grote marketplaces strenge beveiligings- en fraudemaatregelen. Het feit dat jouw merk op een platform opereert dat serieus omgaat met veiligheid, draagt bij aan het vertrouwen van klanten

Houd jouw marketplace-strategie fris door regelmatig aanpassingen door te voeren. Idealiter zou je dit ten minste twee keer per jaar moeten doen om prestaties te evalueren, kansen te ontdekken en de concurrentie voor te blijven. Reageer ook op onmiddellijke veranderingen, zoals nieuwe producten of markttrends.

Fosby-93
Fosby-92
Fosby-65
Fosby-80

Waarom marketplaces bij Fosby?

Wij er trots op dat we klanten helpen om hun online potentieel volledig te benutten. Onze expertise in marketplaces stellen onze klanten in staat om te groeien, te gedijen en te profiteren van de enorme mogelijkheden die deze platforms bieden. Samen creëren we een winnende strategie voor de marketplace-successen. 

Kies voor Fosby als marketplaces partner:

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67