Data & Web analytics consultant

Als Data & Web Analytics Consultant weet jij precies hoe belangrijk tracking voor websites en marketing is. Met jouw analytisch vermogen weet je onze online marketing klanten als geen ander te helpen met het optimaliseren van trackingcodes en gerelateerde codefragmenten. Je wilt records breken met en voor onze klanten! 

Wij zoeken een Data & Web analytics Consultant

Als Data & Web Analytics Consultant houdt jij je iedere dag bezig met het opstellen en uitvoeren van waardevolle marketing meetplannen. Met jouw analytisch vermogen zie en optimaliseer jij de kansen die organisaties een stapje dichterbij online succes brengen. Ook ondersteun je jouw collega marketeers met webtagging en conversiemetingen. Wanneer ze andere meetproblemen ervaren ga jij aan de slag met het analyseren en oplossen hiervan, zo helpen we elkaar om records te breken! 

Fosby-86

Wat je van ons krijgt

Ruime opleidingsmogelijkheden om je nog verder te specialiseren als Data & Web analytics Consultant. Tot wel €4.500.

Om jouw kennis op peil te houden krijg je diverse trainingen aangeboden door Meta en LinkedIn.

Salaris tussen de €2.500 - €4.000 euro p.m. op basis van ervaring.

Een reeks aan sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong op Texel, wintersport en in-house pingpong toernooien.

Een Macbook, iPhone, sportvergoeding, reiskostenvergoeding en we hebben een pensioenregeling.

Aandacht voor jouw mentale welzijn met het platform OpenUp.

Zo kan je werkweek er bij Fosby uit zien.

Als Data & Web Analytics Consultant bij Fosby ben je op een dag vaak druk bezig voor klanten met de inrichting van onder andere Google Analytics 4, Google Ads tags en verschillende marketing pixels via tag management systemen. De klanten die jij ondersteunt in Google Analytics 4 en Google Tag Manager heb je nauw contact mee en wilt hen graag met jouw expertise naar het volgende niveau tillen.

Dat is niet het enige wat je doet: ook richt je Server Side Tracking systemen in voor je klanten en je houdt je bezig met consent oplossingen via Tag Management. De andere dag ligt je focus weer op het inrichten van productfeeds middels Channable, zo is je week nooit hetzelfde.

Data is waar jouw passie ligt. Je vindt het daarom ook leuk om KPI/data dashboards in te richten en op te leveren met behulp van Google Sheets en Datastudio. 

Door jouw pro activiteit deel jij door de dagen heen de laatste ontwikkelingen op binnen web tracking en weet jij het team te inspireren om deze ontwikkelingen samen te implementeren en de beste service aan onze klanten te geven!   

Fosby-43
Fosby-103

Onze Data & Webanalytics Specialist:

Patrick

“Door alle metingen goed in te stellen voor klanten, maak je het werk van je marketing collega’s een stuk makkelijker. Met de juiste data in Google Analytics 4 en de juiste koppelingen via Tag Manager kun je alles meten wat je wil!”

Dit heb jij in huis

Solliciteren?

Ben jij de Data & Web Analytics Consultant die we zoeken? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen en wij nemen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking bij ons op kantoor in Bunnik. 

Meer informatie nodig? Mail ons dan voor jouw vragen! 

Fosby-99
Fosby-5
Fosby-97
Fosby-56

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een brede groep klanten  zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op performance en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisatie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby