Data & Web analytics Specialist

Bij Fosby weet de data & web analytics specialist precies hoe belangrijk data tracking voor websites en marketing is. Door jouw analytisch vermogen kun je onze online marketing klanten verder helpen met het optimaliseren van trackingcodes en gerelateerde codefragmenten.

Wij zoeken een Data Specialist!

Als data specialist houdt je je iedere dag bezig met het opstellen en uitvoeren van waardevolle marketing meetplannen. Met jouw analytisch vermogen zie en optimaliseer jij de kansen die organisaties een stapje dichter bij online succes brengen.

Je hebt nauw klantcontact met diverse klanten van verschillende niveaus die jij gaat ondersteunen in Google Analytics 4 en Google Tag Manager (GTM). Ook heb je veel contact met collega marketeers en ondersteun jij hen met webtagging en conversiemetingen.

Fosby-86
Fosby-99

Dit ga je doen:

Als Data & web analytics specialist maak je duidelijke meetplannen en ben je druk met de inrichting van onder andere Google Analytics 4, Google Ads tags en verschillende marketing pixels via tag management systemen.

Als jouw marketing collega’s meetproblemen ervaren ga jij aan de slag met het analyseren en oplossen hiervan. Je richt daarnaast ook Server Side Tracking systemen in voor onze klanten en houdt je bezig met consent oplossingen via Tag Management. Je vindt het ook leuk om slimme Google Data Studio dashboards te ontwikkelen en te optimaliseren.

Je leert in een snel tempo alle ins & outs van webtracking en houdt de laatste ontwikkelingen bij. Je inspireert ook het tracking team door updates te delen.

Wat je van ons krijgt:

Een opleidingsbudget van €4.500 per jaar voor trainingen of events

Trainer worden of opleidingen volgen bij Competence Factory

Salaris tussen de
€2.500 - €4.000 euro p.m. op basis van ervaring

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse wintersport en een parachutesprong

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als Data & web analytics specialist

Ben jij onze nieuwe data specialist? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, geef aan waarom jij bij ons wilt komen werken en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen.

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-43
Fosby-36

Onze Social Data Specialist:

Martin

“Door alle metingen goed in te stellen voor klanten, maak je het werk van je marketing collega’s een stuk makkelijker. Met de juiste data in Google Analytics 4 en de juiste koppelingen via Tag Manager kun je alles meten wat je wil!”

Martin Vos
Fosby-97
Fosby-56

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een brede groep klanten  zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op performance en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisatie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Bestanden

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby