Recruiter

Kijk jij op een creatieve manier naar de arbeidsmarkt? Ben jij niet onder de indruk van een beetje krapte aan kandidaten? Dan ben JIJ misschien wel de juiste persoon voor deze vacature! Wij zoeken een tweede Corporate Recruiter ter uitbreiding van het HR-team van de Claresco groep.

Wij zoeken een recruiter!

Je krijgt alle ruimte om je rol zo in te vullen dat Recruitment onmisbaar wordt. Je krijgt energie van collega’s met passie voor hun werk, de gezellige koffiemomenten en borrels en toffe uitjes.

Natuurlijk kun je werken vanuit huis, bieden wij je een marktconform salaris en voorwaarden zoals een telefoon en een laptop. We verwachten dat je voor deze rol 40 uur per week nodig hebt.

Fosby-89
Fosby-23

Dit ga je doen:

Als een van onze Recruiters ben je werkzaam binnen een team van vakspecialisten, waaronder een Corporate Recruiter, HR-Professional, Operationeel Managers en de Claresco Directie met ieder eigen taken. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Wat je van ons krijgt:

Een opleidingsbudget van €4.500 per jaar voor trainingen of events

Trainer worden of opleidingen volgen bij Competence Factory

Salaris tussen de
€2.500 - €5.000 euro p.m. op basis van ervaring

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse wintersport en een parachutesprong

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als recruiter:

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-80

Onze recruter:

Veerle

“Bij Claresco krijg je echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je functie eigen te maken. Ondanks dat we de 100 medewerkers ruim gepasseerd zijn is het nog steeds een hecht en leuk team, waarin er veel interactie is tussen de verschillende bedrijven. Onze jaarlijkse skitrip en vele uitjes zorgen ervoor dat iedereen elkaar kent en niemand een nummer is.”

Fosby-50
Fosby-82

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby