Medior/Senior Social marketeer

Bij Fosby gaat een Social media marketeer voor het maximale resultaat bij de klant! In samenwerking met je collega marketeers ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Jij weet kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Tiktok zo slim mogelijk in te zetten om de juiste doelgroep met de juiste boodschap te bereiken en zo het maximale resultaat te bereiken voor een klant.  

Wij zoeken een ervaren Social marketeer!

Als ervaren Social media marketeer word je ingezet op verschillende projecten waar je met diverse klanten werkt. Je voert gesprekken met deze klanten en helpt ze verder met hun belangrijke campagnes. Je bent proactief en creatief en bedenkt plannen voor de klant om het maximale te bereiken! 

Fosby-93

Wat je van ons krijgt

Ruime opleidingsmogelijkheden om jouw social kennis nog verder uit te breiden. Tot wel €4.500.

Om jouw kennis op peil te houden krijg je diverse trainingen aangeboden.

Een salaris tussen (€3.000-5.000) passend bij jouw verantwoordelijkheden en ervaring

Een reeks aan sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong op Texel, wintersport en in-house pingpong toernooien.

Een Macbook, iPhone, sportvergoeding, reiskostenvergoeding en we hebben een pensioenregeling.

Aandacht voor jouw mentale welzijn met het platform OpenUp.

Zo kan je werkweek er bij Fosby uit zien

Als ervaren Social media marketeer bij Fosby houd jij je grotendeels bezig met het opzetten en het beheren van Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en TikTok campagnes voor verschillende klanten. Elke klant heeft zijn eigen behoefte, jij weet ze met jouw expertise verder te helpen en te bereiken wat ze voor ogen hebben.

Niet alleen het opzetten en beheren van campagnes is belangrijk, maar ook het optimaliseren hiervan en het analyseren van de resultaten is onmisbaar. Je past je strategie zo nodig aan en communiceert regelmatig met de klant over de resultaten en de strategie die wordt gevolgd om de doelstellingen te behalen. Zo blijft de klant betrokken en kunnen we samen records breken, communicatie is key! 

Door jouw affiniteit en ervaring met social advertising heb jij veel tips & tricks op dat gebied. Jij houdt de laatste ontwikkelingen op het gebied van social advertising zo goed als automatisch in de gaten. Het is voor jou hierin vanzelfsprekend dat je deze ontwikkelingen vertaalt en integreert binnen het Fosby team.

Fosby-42
Fosby-100

Onze social media marketeer:

Vera

“Het is bij Fosby enorm fijn om samen te werken met een grote groep online marketeers. Zo kun je met verschillende expertises de klanten echt laten groeien. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.”

Dit heb jij in huis

Solliciteren?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen en wij nemen binnen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking bij ons op kantoor in Bunnik. 

Meer informatie nodig? Mail ons dan voor jouw vragen! 

Fosby-99
Fosby-5
Fosby-82
Fosby-50

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een brede groep klanten  zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op performance en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisatie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby