SEO Consultant worden?​

Als SEO consultant ga jij voor maximaal organisch resultaat. Samen met je collega’s ga je aan de slag met het optimaliseren van de websites van verschillende klanten. Door veel te analyseren en optimaliseren verover jij binnenkort de topposities in Google!

Wij zoeken een SEO consultant!

Als onderdeel van team SEO ben je samen met je collega’s altijd bezig met het zo hoog mogelijk ranken in zoekmachines. Je maakt analyses om kansen te vinden en gaat vervolgens, in overleg met de klant, deze verbeterpunten doorvoeren. Denk aan zoekwoordonderzoekcontent optimalisatie404 pagina’s wegwerken, link- en URL-structuur verbeteren, backlinks verkrijgen etc.

Mochten deze begrippen je nou niks zeggen, maar ben je wel enthousiast om hierover te leren. Geen probleem. Bij Fosby leer je binnen no-time alle kneepjes van het vak en krijg je genoeg ruimte om jezelf binnen SEO, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Fosby-99
Fosby-89

Dit ga je doen:

Als SEO specialist houd jij je iedere dag bezig met de organische vindbaarheid van jouw klantenportfolio. Je maakt audits en analyses van websites, je gaat aan de slag met zoekwoordonderzoek, je schrijft content en tot slot monitor je de organische groei en onderzoek je organische dalingen.

Daarnaast heb je nauw contact met de andere SEO specialisten en help je elkaar waar nodig. Ook heb je interne meetings met marketeers van andere specialisaties om de krachten te bundelen en de maximale groei voor de klant te realiseren.

Tot slot heb je ook contact met developers en klanten om de voortgang te bespreken en de relatie te onderhouden.

Wat je van ons krijgt:

Trainingen door Meta en LinkedIn

Opleidingsmogelijkheden bij Competence Factory

Een passend salaris bij jouw verantwoordelijkheden

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Ervaring met de volgende tools is een grote pré:

Solliciteer direct als SEO consultant

Is deze functie echt iets voor jou? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een eerste kennismaking!

Bij een tweede gesprek duiken we graag samen de diepte in. Hoe kijk jij naar een case, welke optimalisaties zie jij voor een bepaalde website? Ook sluit er een extra SEO marketeer aan voor het teamgevoel.

Heb je wat meer informatie nodig? Mail Wende voor jouw vragen.

Fosby-31
Fosby-87

Onze SEO consultant:

Dianne

“Bij Fosby werken we veel in teamverband. Ons team bestaat op dit moment uit 6 SEO marketeers. We werken samen aan verschillende klanten. In ons team zijn verschillende expertises aanwezig die klanten echt laten groeien. Denk aan content, linkbuilding en technische specialisten. Daarnaast krijg je veel ruimte om je eigen kennis te ontwikkelen. Zo zijn wij in oktober naar BrightonSEO geweest!”

Fosby-82
Fosby-92

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby