Word jij onze SEA consultant?

Bij Fosby wil een Search Engine Advertising consultant altijd het maximale voor de klant bereiken. Door jouw analytisch- en inlevingsvermogen in de doelgroep van onze opdrachtgevers, richt je de advertising campagnes zo efficiënt mogelijk in.

In samenwerking met collega’s ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Records breken en elke dag de lat ietsje hoger leggen!

Wij zoeken een ervaren SEA consultant!

Je houdt je iedere dag bezig met Google Ads campagnes. Analyseren, rapporteren, optimaliseren en het signaleren van nieuwe kansen geeft jouw baan een boost. De werkdag is voor jou geslaagd wanneer je organisaties online nog beter laat presteren en een stapje dichterbij hun doelen brengt.

Binnen Fosby krijg je /een brede rol want je hebt niet één taak. Je wordt ingezet op verschillende projecten waar je met diverse klanten werkt. Je voert gesprekken met klanten van verschillende niveaus en functies. Naast veelvuldig klantcontact, werk je ook nauw samen met collega’s.

Van een SEA consultant verwachten wij dat je een actieve rol in het team speelt door initiatief te tonen en naar nieuwe records streeft. Daarnaast heb je genoeg tijd om verder te bouwen aan jouw expertise door trainingen en relevante ontwikkelingen te volgen. Daarmee groei je uit tot senior consultant!

Fosby-99
Fosby-86
Fosby-85

Dit ga je doen:

Als SEA consultant beheer je strategische campagnes voor uiteenlopende klanten. Samen met jouw team zoek je naar slimme manieren om de online marketing naar een hoger niveau te tillen.

Jij bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt ervoor dat het overzicht behouden blijft en iedereen de juiste prioriteiten stelt.  Met de klant werk je aan een (vertrouwens)band waardoor er sprake is van een constructieve samenwerking.

Wat je van ons krijgt:

Persoonlijk ontwikkelplan passend bij de functie

Opleidingsmogelijkheden bij Competence Factory

Salarisindicatie:
€2.500 - €4.000 bruto p.m.

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als SEA consultant:

Is deze baan op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij ons wilt werken en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Bij wederzijds enthousiasme plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-87
Fosby-84

Onze SEA consultant:

Jordi

“Bij Fosby krijg je echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen als online marketeer. Naast mijn werk voor mooie klanten kan ik bijvoorbeeld ook aan de slag als marketing trainer. Het is maar net waar je eigen ambities liggen! Het team aan collega’s is ook superleuk. Zo gaan we bijvoorbeeld graag samen borrelen en jaarlijks op skireis.”

Fosby-89
Fosby-56

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby