Moneybird

Moneybird is een toonaangevend online boekhoudplatform dat bedrijven helpt bij het stroomlijnen van hun financiële processen. Met een intuïtieve en gebruiksvriendelijke interface biedt Moneybird een breed scala aan tools en functies die variëren van facturering en uitgavenbeheer tot rapportage en belastingvoorbereiding. 

Het platform automatiseert repetitieve boekhoudkundige taken en biedt real-time inzicht in de financiële gezondheid van een bedrijf. Middels de geïntegreerde betaalrekening zijn zij voorloper in een erg competitieve markt. Dankzij de focus op efficiëntie en gebruiksgemak is Moneybird een waardevol hulpmiddel voor ondernemers en ondernemingen die streven naar nauwkeurigheid, tijdsbesparing en een beter begrip van hun financiën. Met deze sterke basis als betrouwbaar boekhoudplatform willen zij het klantenbestand continu uitbreiden via een multichannel marketingstrategie

Moneybird-edwin

Multichannel strategie

De multichannel strategie speelt hierbij een cruciale rol. Door zowel online als offline kanalen te combineren, zoals sociale media, zoekadvertenties, display-advertenties en traditionele media (radio), wordt ernaar gestreefd om de merkboodschap consistent over alle marketingkanalen uit te rollen om een uniforme merkervaring te bieden aan de doelgroep. Hoewel ATL marketing (Above-The-Line) en performance marketing verschillende doelen hebben, is de campagne timing en -planning op elkaar afgestemd. Als een ATL-campagne wordt gelanceerd om de merkbekendheid te vergroten, worden performance marketing kanalen gelijktijdig ingezet om te profiteren van de toegenomen interesse en zoekopdrachten. Daarnaast wordt er ook doorlopend gewerkt aan de langetermijnstrategie. Door SEO en gerichte linkbuilding activiteiten worden de rankings van zowel short- als longtail zoekopdrachten positief gestimuleerd.  

Door de afstemming van ATL marketing met performance marketingkanalen heeft Moneybird een krachtige brug gebouwd tussen het vergroten van de merkbekendheid en het behalen van meetbare resultaten. Deze strategische aanpak heeft de naamsbekendheid verhoogd, klantloyaliteit bevorderd en het algehele marketingrendement geoptimaliseerd. 

 
 

Onze Sr. SEA specialist:

Demi

“Het is geweldig om te werken voor een bedrijf met een toonaangevende positie in de wereld van online boekhouding. Het vermogen om bij te dragen aan het succes van een bedrijf dat ondernemers helpt om financieel succes te behalen, is een bron van inspiratie en motivatie.”

De samenwerking tussen Moneybird en Fosby

“Sinds 2022 is Fosby onze strategisch partner op het gebied van Google Ads en SEO. Dankzij de expertise van Fosby hebben we grote stappen kunnen zetten in onze Google Ads campagnes en hebben we een duidelijk beeld van hoe we ervoor staan op SEO gebied. Onze contactpersonen reageren altijd snel en deskundig op onze vragen. En als ze zelf de antwoorden niet hebben, is er altijd een collega in huis die ze naar voren kunnen schuiven om ons van het juiste antwoord te voorzien.”

Alieke Dalhuisen,

Performance marketeer Moneybird 

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67