Mango Mobility

Mango Mobility is dé mobiliteitsspecialist van Nederland. Zij faciliteren alle hulpmiddelen waardoor mensen mobiel blijven. Met fysieke winkels en een online shop bieden zij een ruim assortiment scootmobielen, rollators en rolstoelen. Bijzonder is dat zij een mobiliteitsoplossing bieden voor alle leeftijdsgroepen.

Mango Mobility benaderde Fosby in eerste instantie met een kennisvraag. Meer kennis over Google Ads en Google Analytics was gewenst om de volgende stappen te gaan maken op het gebied van online marketing. We maakten een programma voor het marketingteam van Mango Mobility en tijdens 2 intensieve dagen werd niet alleen veel kennis overgedragen maar ontstond er ook een eerste samenwerking.

Mango-klant

Leadgeneratie door SEA en SEO

Meer leads en sales te genereren begint natuurlijk bij het visitekaartje. Al jaren gebruikte Mango Mobilty SEA en SEO om jaarlijks grote volumes leads te genereren. Tijdens de trainingsdagen werd de nieuwe kennis en expertise al snel omgezet in concrete acties.

Google Search en uitbreiding

Als specialist willen wij graag mooie merken laten groeien. En de ambities van Mango Mobility om te groeien waren er zeker. Zowel online als met nieuwe vestigingen in het land. Veel van wat we al eerder geleerd hadden bij andere omnichannel klanten van Fosby, konden we gebruiken voor de campagnes van Mango Mobility. En dat zorgde direct voor positieve resultaten. Zowel meer leads als ook meer verkopen in de webshop.

Samen voor goud

Met positieve resultaten uit alle betaalde advertentiecampagnes was een langetermijnstrategie een logisch vervolg. Het groeiende vertrouwen resulteerde in een nieuwe samenwerking voor de andere webshops van Mango Mobility: rollator.shop en rolstoelen.shop en samenwerking op andere onderdelen van online marketing, zoals SEO.

mango-vrienden
Mango-gebouw

Performance based SEO

Performance based SEO
Mango Mobility wilde graag toewerken naar een goede balans tussen organisch, direct en paid verkeer. Om de organische zoekresultaten te kunnen optimaliseren keken wij in eerste instantie naar de vindbaarheid voor scootmobiels, lokale SEO en de techniek van de website.

Door de sitestructuur te verbeteren werden de pagina’s weer goed geïndexeerd door de zoekmachines. Daarnaast heeft Mango Mobility verschillende fysieke winkels en dus is lokale vindbaarheid belangrijk. We zijn ons dus op lokale zoektermen gaan focussen om te zorgen dat mensen in een bepaalde regio Mango Mobility niet meer kunnen missen.

de zoekresultaten te komen door de website snelheid, interne linkstructuur en structured data te optimaliseren. Alles om het aantal websitebezoekers kwalitatief te laten groeien!

Onze SEO specialist:

Dianne

“Ik vind het gaaf om te werken aan de vindbaarheid voor een klant die iets bijdraagt aan de maatschappij. Onze contactpersonen bij Mango Mobility zijn enthousiast over hun eigen producten en weten dat ze écht iets kunnen betekenen voor de oudere generatie. Er is een intensieve samenwerking, waardoor er veel dynamiek is tussen beide partijen. Daarnaast komt bij deze klant ook de samenwerking tussen SEO en SEA goed naar voren. Hierdoor hebben we al goede resultaten behaald met verschillende nummer 1 posities.”

De samenwerking tussen Mango Mobility en Fosby

“Na twee zeer uitgebreide, tailormade Google Ads en Analytics trainingen van Jeroen hebben we (een deel van) onze marketingwerkzaamheden over laten nemen door Fosby. Zo’n hybride samenwerking werkt ontzettend lekker: je blijft actief bezig, en krijgt de ondersteuning en begeleiding waar je op hoopt. Het team van Fosby zit kort op de bal, waardoor je als organisatie wendbaar blijft en goed kunt bijsturen waar nodig.

Fosby denkt (strategisch) mee, geeft adviezen en stelt kritische vragen. Ze schakelen snel, en zijn werkelijk altijd beschikbaar. Ze leggen moeilijke stof gemakkelijk uit, zo vaak als je wilt. En ook als je een dienst niet bij ze afneemt, willen ze je van harte kennis verschaffen over het onderwerp waar je vragen over hebt.”

– Emma Valk, 

Marketing Manager bij Mango Mobility

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67