Competence Factory

Competence Factory biedt een  walhalla aan future proof opleidingen en trainingen. Bij Competence Factory kun je trainingen volgen op het gebied van strategie, creatie en technologie. Je kunt hierbij kiezen uit meer dan 150 verschillende trainingen. Bij Competence Factory laat je je opleiden voor de creatieve banen van de toekomst.

Onze band met Competence Factory is heel bijzonder. Naast dat wij Competence Factory ondersteunen bij tal van online marketing activiteiten, is het ook een wisselwerking van kennis. Vanuit onze online marketing expertise geven medewerkers van Fosby namelijk meerdere trainingen bij Competence Factory. Trainingen op het gebied van Google Ads, Google Analytics, Google Datastudio en Google Tag Manager. En denk ook aan een speciale Google Shopping training of een Google Analytics 4 training.
Competence-Factory-Training

Aan de slag met Competence Factory

Online groeien

Het hoofddoel van Competence Factory is om zoveel mogelijk potentiële deelnemers voor de verschillende trainingen en opleidingen te  bereiken en het aantal inschrijvingen te maximaliseren. Om dit te bereiken zet Fosby verschillende soorten betaalde campagnes in. Dit doen we inmiddels al ruim 5 jaar. 

Impact maken met campagnes

Fosby beheert de Google Ads, Microsoft Ads, LinkedIn, Facebook, Instagram en YouTube campagnes van Competence Factory. De samenwerking verloopt heel fijn, mede dankzij het werken op locatie. Zo zetten we bij iedere meeting de ideeën direct om in doelgerichte campagnes.

Betrokkenheid en samenwerking

Iedere week hebben we een meeting op locatie. Onze marketeers werken bij Competence Factory op kantoor. Zo zijn de lijntjes nog korter en wordt Fosby meer betrokken bij de bedrijfscultuur. Dat deze aanpak werkt zien we terug in de resultaten.

Wisselwerking in online marketing

Fosby verzorgt verschillende trainingen voor Competence Factory. Onze marketeers zijn namelijk zo bevlogen in hun werk dat zij graag kennis delen op het gebied van Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager en Google Data Studio. Hierbij gebruiken we veel praktijkvoorbeeld delen we best practices. Dat maakt het voor de deelnemers aan de trainingen extra leerzaam. 

Competence-Factory-Sanne
Competence-Factory-klassikaal

Samen records breken

De COVID-19 lockdown zorgde ervoor dat trainingen op locatie een tijd lang niet meer mogelijk waren. In 2020 is daarom een groot deel van alle trainingen omgezet naar online trainingen. En op het moment dat fysieke trainingen weer mogelijk waren gaf Competence Factory deelnemers alsnog de mogelijkheid om online deel te nemen. 

Samen met de marketeers van Competence Factory werken we aan het uitbreiden en optimaliseren van marketing funnels. We zijn altijd op zoek naar nieuwe kansen. De kanalen LinkedIn en YouTube waren altijd nog onderbelicht, maar ook hier hebben we inmiddels stappen gezet. 

Onze specialist:

Rion

“Competence Factory is een heel open bedrijf, we werken nauw samen op locatie, wat de resultaten positief bevordert.”

Competence Factory over de samenwerking

“Competence Factory is een groeiend onderwijsinstituut met ambitieuze doelen. Fosby ondersteunt ons hierbij. Ze verdiepen zich in onze materie, schakelen snel en adviseren ons actief over campagnes. Door het heldere dashboard kunnen we realtime meekijken en bijsturen. Maar het belangrijkste is dat Fosby vriendelijke, intelligente en flexibele medewerkers heeft. We werken samen, zoals samenwerken bedoeld is!”

– Sanne, 

Marketeer bij Competence Factory

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67