Wij zijn hét online marketingbureau
dat records breekt

Fosby is de digital agency die door de inzet van de juiste kanalen samen met jou online marketing records breekt. Wij helpen jouw website of webshop groeien met SEA, SEO, Social Media Marketing, E-mailmarketing en Web Analytics!

Fosby breekt records!

Records breken, commitment en inzicht in performance. Dat is waar Fosby voor staat. Onze online marketing toolbox is overvol, up-to-date en snel in te zetten.

Samen met jou kijken we waar de groeikansen liggen per online marketingkanaal. We maken een analyse op maat en sluiten af met een duidelijk plan van aanpak waar ambitieuze doelen in staan!

Fosby-55

Onze online marketing diensten

SEA

Wil jij scoren met goede advertenties? Kom direct bovenaan in de zoekmachines met knallende campagnes. Ga voor goud in Google en Bing..

SEO

Met zoekmachine marketing verbeter je de kwaliteit van je website. Techniek, content en linkbuilding vormen samen de sleutel naar topresultaten.

Social Media

Bereik bestaande en nieuwe klanten en target op interesses. Ga direct in gesprek met je doelgroep op o.a. LinkedIn, Facebook, Instagram en TikTok.

Web analytics

Data vormt de basis voor online marketing succes. Met digitale analytics onthullen we de online prestaties van jouw organisatie.

Fosby-45
Fosby-99
Fosby-3

Waarom online marketing uitbesteden bij Fosby?

Wij zijn hét online marketing bureau die samen met jou voor nieuwe records gaan. Onze SEA, SEO, Social Media en E-mailmarketing specialisten geven zelfs trainingen bij Compentence Factory over onder andere Google Ads en Google Analytics 4.

Naast onze kennis houden we de online performance bij in een overzichtelijk dashboard. Wij analyseren jouw data continu en komen doorlopend met concrete actiepunten en optimalisaties.

Wil je graag weten waar de groeikansen liggen voor jouw bedrijf? Kom gerust bij ons langs voor een vrijblijvend gesprek!

Onze klanten over Fosby

Fosby ondersteunt ons met al onze marketingkanalen en zorgt ervoor dat ieder kanaal rendabel draait. Ieder jaar maken we samen een mooie groei door, en passen we ons aan in deze concurrerende markt door steeds weer nieuwe ideeën, experimenten & tools toe te passen om te blijven groeien. Na jarenlange samenwerking is Fosby een onmisbaar deel van ons bedrijf geworden.
Jacco Luijk
CEO, Drogist.nl
Competence factory is een groeiend onderwijsinstituut met ambitieuze doelen. Fosby ondersteunt ons hierbij. Ze verdiepen zich in onze materie, schakelen snel en adviseren ons actief over campagnes. Door het dashboard kunnen we real-time meekijken en bijsturen. Maar het belangrijkste is dat Fosby vriendelijke, intelligente en flexibele collega’s heeft. We werken samen, zoals samenwerken bedoeld is!
Sanne Lichtendahl
Competence Factory, Utrecht
Paracentrum Texel is al decennialang het hart van de nationale- en internationale springwereld. Samen met Fosby genereren we een constante stroom van bezoekers naar onze website. Deze samenwerking ervaren wij niet alleen als prettig en persoonlijk, maar nog belangrijker: het leidt tot zichtbare resultaten en een hogere omzet.
Jan Boyen
Eigenaar, Paracentrum Texel

Van Beekum Specerijen

SEA, SEO, Social media marketing

Vrijbuiter

SEA, SEO, Social media marketing, Strategisch advies

Club Pellikaan

SEA, SEO, Social media marketing,  E-mail marketing

Kamera Express

SEA, SEO, CRO, Social Media, Affiliate Marketing, Strategisch advies

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67