Skip to content

Tag Specialist

Bij Fosby weet een Google Tag Manager Specialist als de beste hoe belangrijk data tracking voor websites is en wil altijd het maximale voor de klant bereiken. Door jouw analytisch- en inlevingsvermogen in de doelgroep van de opdrachtgevers, kun je hen verder helpen met het optimaliseren van trackingcodes en gerelateerde codefragmenten.

In samenwerking met collega’s ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, meer bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast kun jij bij Fosby jezelf steeds blijven ontwikkelen tot een echte kenner van het vak.

Wij zoeken een tag specialist!

Je houdt je iedere dag bezig met het opstellen en uitvoeren van meetplannen die van onschatbare waarde zijn voor de klant. Met jouw analytisch vermogen zie en optimaliseer jij de kansen die je organisaties een stapje dichter bij online succes brengen.

Je hebt nauw klantcontact met diverse klanten van verschillende niveaus die jij onder andere gaat ondersteunen in Google Analytics 4 en Google Tag Manager (GTM). Ook heb je veel contact met collega marketeers en ondersteun jij hen met webtagging en conversiemetingen.

Fosby-86
Fosby-85

Dit ga je doen:

Als Google Tag Manager Specialist ben je dagelijks bezig met het opstellen en uitvoeren van meetplannen voor verschillende soorten klanten. Daarnaast ben je bezig met de inrichting van Universal Analytics, Google Analytics 4, Google Ads tags en verschillende marketing pixels via tag management systemen.

Als collega’s meetproblemen ervaren ga jij aan de slag met het analyseren en oplossen hiervan. Je richt daarnaast ook Server Side Tracking systemen in voor onze klanten en houdt je bezig met consent oplossingen via Tag Management. Je vindt het ook leuk om slimme Google Data Studio dashboards te ontwikkelen.

Je leert in een snel tempo alle ins & outs van webtracking en houdt de laatste ontwikkelingen bij. Je hebt een ruim opleidingsbudget om jezelf door te ontwikkelen.

Wat je van ons krijgt:

Een opleidingsbudget van €4.500 per jaar voor trainingen of events

Trainer worden of opleidingen volgen bij Competence Factory

Salaris tussen de
€2.500 - €4.000 euro p.m. op basis van ervaring

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse wintersport en een parachutesprong

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als Tag Specialist:

Is deze junior functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-77

Onze Tag specialist:

Martin

“Met Google Tag Manager kunnen we alle metingen beheren en instellen vanaf één plek. Bijvoorbeeld het aantal transacties, het aantal klikken op een button of hoe vaak een formulier is ingevuld. Daarnaast maken we ook eenvoudig koppelingen met Google Ads of Facebook.”

Martin Vos
Fosby-80
Fosby-55

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

  Wie ben jij?
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden