Skip to content

Stage Content Marketing

Wil jij stage lopen bij hét online marketing bureau van regio Utrecht? Wij zijn nu op zoek naar een creatieve en leergierige meewerkstagiaire vanaf februari 2023!

Bij Fosby zoeken we een communicatief sterke student met passie voor online marketing. Tijdens de stage word je een belangrijk onderdeel van ons team. Wij leren je alles over het maken van prikkelende content voor diverse marketingkanalen. Denk aan overtuigende e-mails, social media advertenties en webteksten.

Wij zoeken een stagair content marketing!

Heb jij passie voor online marketing en wil je jouw studie combineren met een leerzame meewerkstage? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Binnen ons jonge en ambitieuze team zoeken we een enthousiaste content stagiaire.

Je gaat aan de slag met prikkelende content in iedere vorm: webtektsten, video, social media, jij bent van alle markten thuis. Je zet jouw nieuwe skills gelijk in voor onze klanten en maakt de mooiste content voor onze eigen marketingkanalen.

Bij ons ben je niet de stagiair die de koffie haalt (mag wel 😉 maar je bent direct onderdeel van het team waarin jouw eigen mening en initiatief erg gewaardeerd worden.

Fosby-83
Fosby-87

Dit ga je doen:

Je ondersteunt onze marketeers dagelijks in hun online marketing activiteiten. Jij bepaalt in overleg met je stagebegeleider de opdrachten vanuit je studie. Je houdt je o.a. bezig met:

Wat je van ons krijgt:

Leren van verschillende online marketing disciplines

Gezellige werksfeer

350 euro p.m.

Pingpong en tafelvoetbal

Werkplek incl. laptop

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als content stagair:

Is deze stage op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij ons stage wilt lopen en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Bij wederzijds enthousiasme plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail Dianne voor jouw vragen.

Fosby-56
Fosby-80

Onze ex-stagiair:

Diego

“Als stagiair bij Fosby word je direct betrokken in het team bij verschillende werkzaamheden en projecten. Zo leer je iedere dag een beetje bij over alle aspecten binnen online marketing. Je wordt in no-time klaargestoomd om met klanten aan de slag te gaan, ook als je nog geen of weinig ervaring hebt.

Dat maakt de stage erg leuk! Niet alleen omdat je goed wordt uitgedaagd, maar vooral omdat je alle ruimte krijgt om jezelf te blijven ontwikkelen. Fosby is een echte aanrader voor iedereen die een online marketing carrière ambieert.”

Fosby-98
Fosby-58

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Neem nu contact op!

Wil je jouw online marketing uitbesteden? Neem contact op voor een vrijblijvende audit: +31 318 – 49 53 67

    Laat jouw website of webshop beter presteren!

    Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

    Website of webshop beter laten presteren?

    Ontdek de kansen en groeimogelijkheden