Skip to content

Word jij onze creatieve social marketeer?

Bij Fosby gaat een social media specialist voor het maximale resultaat bij de klant! Door kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of Tiktok zo slim mogelijk in te zetten bereik jij met je de campagnes de juist doelgroep met de juiste boodschap.

In samenwerking met collega’s ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast ontwikkel jij jezelf snel als social media specialist en stel je persoonlijke ontwikkeldoelen op om verder te groeien.

Wij zoeken een social marketeer!

Benieuwd naar de kwaliteit van jouw marketing? Wij analyseren jouw website en kanalen.

Binnen Fosby leer je in een dynamische omgeving werken. Als junior social media specialist word je al snel ingezet op verschillende projecten waar je met diverse klanten werkt. Je voert gesprekken en helpt ze verder met hun belangrijke campagnes. Naast veelvuldig klantcontact, werk je ook nauw samen met collega’s.

Fosby-93
Fosby-87

Dit ga je doen:

Als junior social media specialist beheer je Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en Tiktok campagnes voor verschillende soorten klanten. Je leert in een snel tempo alle tips & tricks van social advertising en houdt de laatste ontwikkelingen bij.

Samen met andere collega’s werk je aan gerichte campagnes. Door in een klantenteam te werken leer je ook veel over de andere marketingdisciplines binnen Fosby. Je zet nieuwe campagnes op, optimaliseert bestaande campagnes en analyseert de resultaten.

Wat je van ons krijgt:

Een opleidingsbudget van €4.500 per jaar voor trainingen of events

Trainer worden of opleidingen volgen bij Competence Factory

Salaris tussen de
€2.150 - €4.000 euro p.m. op basis van ervaring

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse wintersport en een parachutesprong

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als Social Media Specialist:

Is deze junior functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-42

Onze social media marketeer:

Vera

“Het is bij Fosby enorm fijn om samen te werken met een grote groep online marketeers. Zo kun je met verschillende expertises de klanten echt laten groeien. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.”

Fosby-82
Fosby-83

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

  Wie ben jij?
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden