Senior SEO specialist

Als Senior SEO Consultant heb je als doel het maximale voor de klant te bereiken; jij kunt je daarom goed inleven in ondernemers. In samenwerking met de andere specialisaties binnen het online marketing team ben je altijd op zoek naar meer conversies, hogere posities in Google, website optimalisaties en betere organische resultaten. Jij wil records breken!

Wij zoeken aan SEO specialist!

Als Senior SEO consultant bij Fosby heb je een afwisselende functie en zien je dagen er net zo afwisselend uit. Je werkzaamheden bestaan daarbij onder andere uit: 

Fosby-99
Fosby-86
Fosby-9

Dit ga je doen:

Je krijgt in deze functie de ruimte om innovatieve strategieën te bedenken en onze klanten te adviseren. Maar bent uiteraard ook verantwoordelijk voor de resultaten. Je bent constant bezig met het analyseren van deze resultaten en het inzetten en finetunen van websites. Jouw ervaring in SEO maakt jou hét aanspreekpunt bij jouw eigen groep klanten.

Wat je van ons krijgt:

Trainingen door Meta en LinkedIn

Opleidingsmogelijkheden bij Competence Factory

Een passend salaris bij jouw verantwoordelijkheden

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Ervaring met de volgende tools is een grote pré:​

Solliciteren als Social Media Specialist:

Is deze junior functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-87
Fosby-84

Onze SEO consultant:

Dianne

“Het is bij Fosby enorm fijn om samen te werken met een grote groep online marketeers. Zo kun je met verschillende expertises de klanten echt laten groeien. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.”

Fosby-89
Fosby-56

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Bestanden

    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby