Medior/Senior SEO marketeer

Als Medior/Senior SEO Marketeer wil je records breken en hebt daarom altijd als doel om het maximale voor de klant te bereiken. Jij gaat voor maximaal organisch resultaat! In samenwerking met de andere specialisaties binnen het online marketing team ben je altijd op zoek naar meer conversies, hogere posities in Google, website optimalisaties en betere organische resultaten. Jij wilt records breken! 

Wij zoeken een ervaren SEO marketeer!

Als ervaren SEO Consultant bij Fosby heb je een afwisselende functie en zien je dagen er net zo afwisselend uit. Bij ons krijg je de ruimte en de verantwoordelijkheid om innovatieve strategieën te bedenken en onze klanten te adviseren om het maximale resultaat te behalen.  Je hebt een passie voor online marketing en bent constant bezig met het analyseren van de resultaten en je plan mogelijk bij te stellen om de vastgestelde doelstellingen te halen voor de klant. Jouw ervaring in SEO maakt jou hét aanspreekpunt bij jouw eigen groep klanten. 

 

Fosby-99

Wat je van ons krijgt

Ruime opleidingsmogelijkheden om jouw SEO kennis nog verder uit te breiden. Tot wel €4.500.

Om jouw kennis op peil te houden krijg je diverse trainingen aangeboden.

Een salaris tussen (€3.000-5.000) passend bij jouw verantwoordelijkheden en ervaring.

Een reeks aan sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong op Texel, wintersport en in-house pingpong toernooien.

Een Macbook, iPhone, sportvergoeding, reiskostenvergoeding en we hebben een pensioenregeling.

Aandacht voor jouw mentale welzijn met het platform OpenUp.

Zo kan je werkweek er bij Fosby uit zien

Als SEO-marketeer bij Fosby weet jij de SEO-behoeften en de doelstellingen van de klant goed te achterhalen. Dit komt doordat je oprechte interesse toont in deze klant en deze wilt helpen om records te breken! Je weet van deze behoeften en doelstellingen een concreet plan te maken en communiceert regelmatig met de klant over de voortgang.

De andere dag ben je bezig met het presenteren van SEO-adviezen bij een klant en stuur je daar hun webdevelopers en inhouse SEO-specialisten aan. Je werkt hybride: op kantoor in Bunnik, thuis of een halve dag bij de klant.

Je hebt verstand van technische SEO en weet dit bij klanten te vertalen naar concrete kansen en coördineert de creatie hiervan. Dit is niet anders voor het analyseren van backlinkprofielen en het opstellen van linkbuilding/linkbaiting strategieën bij klanten. Zo weet jij -met het Fosby team- de records te breken! 

Door de ervaring die jij hebt in online marketing vind je het leuk om andere SEO marketeers te begeleiden bij het uitvoeren van hun werkzaamheden. Deze SEO ervaring wil jij graag delen en doet dit tijdens kennissessies, op congressen, tijdens workshops bij klanten of opleidingsinstanties en natuurlijk intern bij Fosby! Met jouw pro activiteit weet jij het team mee te nemen in de uitdagingen en kansen die je ziet.

SEO blijft continu veranderen, je bent daarom op de hoogte van de ontwikkelingen in Google en Bing. 

Fosby-87
Fosby-84

Onze SEO consultant:

Dianne

“Het is bij Fosby enorm fijn om samen te werken met een grote groep online marketeers. Zo kun je met verschillende expertises de klanten echt laten groeien. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.”

Dit heb jij in huis

Ervaring met de volgende tools is een grote pré!

Solliciteren?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen en wij nemen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking bij ons op kantoor in Bunnik. 

Meer informatie nodig? Mail ons dan voor jouw vragen! 

Fosby-99
Fosby-5
Fosby-89
Fosby-56

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een brede groep klanten  zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op performance en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisatie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby