Medior/Senior SEA marketeer

Als Medior/Senior SEA marketeer bij Fosby is jouw doel om het maximale voor de klant te bereiken. In samenwerking met de rest van het online marketing team ben je altijd op zoek naar meer verkopen, bezoekers en verbeteringen in campagnes. Daardoor laat je organisaties online nog beter presteren. Je wilt records breken! 

Wij zoeken een ervaren SEA marketeer!

Door jouw passie en ervaring met SEA heeft Google Ads geen geheimen en weet je hoe organisaties op een slimme manier sneller hun doelen kunnen bereiken. Je deelt je expertise en nieuwe ontwikkelingen in SEA actief met je collega’s om zo altijd de beste te zijn in het breken van records! Het identificeren van nieuwe kansen en het oplossen van knelpunten zijn belangrijk in deze rol. 

Fosby-50

Wat je van ons krijgt

Ruime opleidingsmogelijkheden om jouw SEA kennis nog verder uit te breiden. Tot wel €4.500

Om jouw kennis op peil te houden krijg je diverse trainingen aangeboden.

Een salaris tussen (€3.000-5.000) passend bij jouw verantwoordelijkheden en ervaring

Een reeks aan sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong op Texel, wintersport en in-house pingpong toernooien.

Een Macbook, iPhone, sportvergoeding, reiskostenvergoeding en we hebben een pensioenregeling.

Aandacht voor jouw mentale welzijn met het platform OpenUp.

Zo kan je werkweek er bij Fosby uit zien

Als SEA marketeer houd je je bezig met het uitvoeren, coördineren, analyseren en continu verbeteren van de online marketing activiteiten. Jij ziet altijd wel ergens een nieuwe mogelijkheid en weet Fosby naar het volgende niveau te tillen.

Als SEA marketeer bij Fosby houd je je gericht bezig met de jaarplannen van een klant. Je toont hierbij initiatief in het opstellen, tot uitvoering brengen en wanneer nodig tussentijds wijzigen van deze jaarplannen.

Daarnaast zorg je er met jouw verantwoordelijkheidsgevoel voor dat de doelstellingen bij onze klanten worden behaald.

Door jouw affiniteit met SEA ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en weet je deze effectief toe te passen binnen jouw portfolio.

Je vindt het belangrijk om regelmatig contact te hebben met de klant en bouwt een vertrouwensband op. Door jouw enthousiasme en het regelmatige contact met de klant weet jij deze echt aan Fosby te binden. 

Fosby-54
Fosby-80

Onze Senior SEA marketeer:

Demi

“Bij Fosby krijg je echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen als online marketeer. Naast mijn werk voor mooie klanten kan ik bijvoorbeeld ook aan de slag als marketing trainer. Het is maar net waar je eigen ambities liggen! Het team aan collega’s is ook superleuk. Zo gaan we ook samen borrelen of skiën.”

Dit heb jij in huis

Solliciteren?

Is deze functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen en wij nemen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking bij ons op kantoor in Bunnik. 

Meer informatie nodig? Mail ons dan voor jouw vragen! 

 

Fosby-99
Fosby-5
Fosby-36
Fosby-55

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een brede groep klanten  zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op performance en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisatie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Wie ben jij?
    Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby