Skip to content

Word jij onze SEA specialist?

Bij Fosby gaat een Search Engine Advertising specialist voor het maximale resultaat bij  de klant! Door snel te leren en jouw analytische vermogen uit te dagen,  richt je binnenkort de beste advertising campagnes zo efficiënt mogelijk in.

In samenwerking met collega’s ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast ontwikkel jij jezelf snel als SEA specialist en stel je persoonlijke ontwikkeldoelen op om aan te werken.

Wij zoeken een SEA specialist!

Je houdt je iedere dag bezig met advertenties voor belangrijke zoekmachines als Google en Bing. Door iedere dag opnieuw te analyserenoptimaliseren en leren ontwikkel je je snel tot SEA specialist. Met jouw analytisch vermogen spot je snel nieuwe kansen voor jouw klanten. Jouw werkdag is helemaal geslaagd wanneer je bedrijven een stapje dichter richting hun online marketing doelen brengt.

Binnen Fosby leer je in een dynamische omgeving werken. Als junior SEA specialist wordt je al snel ingezet op verschillende projecten waar je met diverse klanten werkt. Je voert gesprekken met klanten en helpt ze verder met hun belangrijke campagnes. Naast veelvuldig klantcontact, werk je ook nauw samen met collega’s.

Fosby-92
Fosby-86

Dit ga je doen:

Als junior SEA specialist beheer je Google Ads campagnes voor verschillende soorten klanten. Je leert in een snel tempo alle tips & tricks van online advertising en houdt de laatste ontwikkelingen bij.

Samen met andere collega’s werk je aan performance gerichte campagnes. Door met een team te werken leer je ook veel over de andere marketing disciplines binnen onze Digital Agency. Je zet nieuwe campagnes op en optimaliseert bestaande advertenties voor optimaal resultaat en blije opdrachtgevers!

Wat je van ons krijgt:

Een opleidingsbudget van €4.500 per jaar voor trainingen of events

Trainer worden of opleidingen volgen bij Competence Factory

Salaris tussen de
€2.150 - €3.000 euro p.m. op basis van ervaring

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse wintersport en een parachutesprong

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als SEA specialist:

Is deze startersfunctie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Werkruimte Fosby

Onze SEA specialist:

Famke

“Bij Fosby krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen als online marketeer. Door gerichte trainingen te volgen kon ik mijzelf snel specialiseren als SEA marketeer. Mijn collega’s zijn ook heel behulpzaam en gezellig. Zo gaan we graag samen uit eten of organiseren we sportieve teamuitjes.”

Fosby-82
Fosby-60

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

  Wie ben jij?
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden