Skip to content

HR specialist

Werk jij graag met mensen vind jij het leuk om collega’s te helpen met hun professionele ontwikkeling? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een HR specialist die onze marketeers gaat begeleiden op het gebied van learning & development om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

Wij zoeken een HR specialist!

Werk jij graag met mensen vind jij het leuk om collega’s te helpen met hun professionele ontwikkeling? Dan zoeken wij jou! Wij zijn op zoek naar een HR specialist die onze marketeers gaat begeleiden op het gebied van learning & development om het beste uit zichzelf én elkaar te halen.

Fosby-80
Fosby-83

Dit ga je doen:

Als HR specialist ben je iedere dag bezig met het stimuleren van collega’s bij het behalen van hun ontwikkeldoelen. Je gaat je daarom ook bezig houden met het opstellen en uitvoeren van een beleid op het gebied van learning & development en op het gebied van beloningen en incentives. Daarnaast willen we ook graag van jou leren, dus je gaat ook trainingen geven en je krijgt hierin alle ruimte om deze rol zelf in te vullen.

Wat je van ons krijgt:

Trainingen door Meta en LinkedIn

Opleidingsmogelijkheden bij Competence Factory

Een passend salaris bij jouw verantwoordelijkheden

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als HR specialist:

Is deze junior functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Fosby-87
Fosby-81

Onze HR specialist:

Mariska

“Bij Fosby werken veel verschillende mensen, die naast hard skills ook graag willen ontwikkelen in hun soft skills. Het is een mooie uitdaging met veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief om ruim 35 man te helpen in hun persoonlijke ontwikkeling en deze aan te laten sluiten bij de ontwikkeling van deze snelgroeiende marketing agency. Door samen te werken met HR en de team lead ontstaat er een hele leuke dynamiek.

Fosby-56
Fosby-78

Team Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

  Wie ben jij?
  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden