Skip to content

Accountmanager

Word jij het aanspreekpunt voor binnenkomende leads en verkoopkansen voor onze online marketing diensten?

Bij Fosby gaan we voor het maximale online resultaat! Door jouw overtuigingskracht kiezen leads voor Fosby. Daarnaast ben je in staat om potentiële en bestaande klanten het best mogelijke marketing advies te geven.

In samenwerking met onze online marketeers ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Daarom denk je mee met bestaande accounts en ga je actief op zoek naar nieuwe opdrachtgevers!

Fosby zoekt een...

Ervaren accountmanager

Jouw nieuwe missie omvat het helpen van organisatie met de vertaling van hun doelstellingen naar online marketing oplossingen. Als accountmanager online marketing ben je verantwoordelijk voor het aangaan en onderhouden van de relaties met onze klanten en ben je in staat om de omzet van Fosby te laten groeien op basis van de beste adviezen voor leads en bestaande opdrachtgevers.

Dit ga je doen:

Jij bent het eerste aanspreekpunt voor alle binnenkomende leads en klantvragen. Je zorgt voor activiteiten en afspraken in je eigen agenda én die van je sales collega’s. Je stelt samen met je collega-marketeers materiaal samen voor de opvolging van afspraken en demo’s. Daarnaast werk je het sales en marketing platform bij en analyseer je de voortgang van de leads en kansen.

Daarnaast vertegenwoordig je Fosby graag bij evenementen en congressen en blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in sales en online marketing. Je bezoekt leads, klanten en relaties door heel Nederland.

Wat je van ons krijgt:

Je eigen ontwikkelingsplan met een opleidingsbudget van € 4.500 per jaar.

Gezellige werksfeer met ruim 35 collega's en uitbreiding van de Claresco Groep.

Salarisindicatie:
€3.500 - €4.500 bruto p.m. afhankelijk van je ervaring

Competities in pingpong en tafelvoetbal. Met daarnaast uitjes zoals wintersport.

Je eigen MacBook en iPhone, leaseauto, pensioenregeling en een sportvergoeding.

Fosby online marketing bureau

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als accountmanager online marketing

Is deze functie als accountmanager op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Wat accountmanager Nathalie zegt:

“Bij Fosby heb je de vrijheid om op je eigen manier de bestaande en nieuwe klantrelaties te onderhouden. Door met veel verschillende klanten en online marketeers te werken is geen dag hetzelfde. Iedere dag zet ik mij in om samen met mijn collega’s het beste voor onze klanten te bereiken.

Nathalie Pitzalis

Wij zijn Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring en is onderdeel van de Claresco Groep. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw ervaring met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Word jij onze nieuwe sales collega? Solliciteer direct!

We staan te popelen om je te leren kennen. Vul het formulier in om direct te solliciteren en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op!

    Laat jouw website of webshop beter presteren!

    Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

    Website of webshop beter laten presteren?

    Ontdek de kansen en groeimogelijkheden