Skip to content

Stage Online Marketing

Stage lopen bij hét online marketing bureau van regio Utrecht? Wij zijn nu al op zoek naar slimme, leergierige en gezellige meewerk stagiaires vanaf februari 2023!

We zoeken een communicatief sterke student met grootse interesse in online marketing. Tijdens deze stage ontwikkel jij je tot een belangrijk onderdeel van ons team. We leren je de kneepjes van het vak en zo leer je alles over Google, Meta en alle andere online marketingkanalen!

Fosby zoekt vanaf februari 2023 een...

Online marketing stagiaire

Heb jij affiniteit met online marketing en wil je stagelopen binnen een jong en ambitieus team? Dan hebben wij de perfecte stageplek voor jou! Bij ons ben je niet de stagiair die de koffie haalt, maar ben je onderdeel van het team waarin jouw eigen mening en initiatief gewaardeerd wordt.

Even helemaal klaar met studeren? Dat begrijpen wij heel goed! Daarom trekken we je graag even uit die schoolbanken om kennis te maken met een wereld van constante verandering. Hier is elke dag anders en daarom nooit saai.

Fosby interactie

Online strategie

Google Ads

Google Analytics

Social Media

SEO

Fosby sfeerimpressie

Wat je gaat doen

Je houdt je dagelijks bezig met het ondersteunen van onze online marketeers en bepaalt in overleg met je stagebegeleider campagnes voor onze klanten. Hiervoor moet je onder andere:

Dit heb jij in huis:

Wat je van ons krijgt

Wat onze ex-stagiair Cees zegt:

“Toen ik bij Fosby begon aan mijn stage, voelde ik mij direct part of the team. Een gezellige en hardwerkende sfeer is iets wat je sterk voelt binnen Fosby.

Ik kwam binnen als een student met weinig kennis over online marketing. Door middel van trainingen en praktijk opdrachten kreeg ik snel door hoe social marketing werkt en voerde ik veel verschillende taken uit.

Dit is echt een stage waar je elke dag weer met plezier heen gaat. Dit komt mede door de enorme ruimte die je krijgt in wat jijzelf graag wil leren.”

Cees Bos
Fosby teamuitje

Wij zijn Fosby

Fosby is een ervaren digital marketingbureau in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Fosby werkt elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Balmain Hair, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snel groeiende, innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en aanpakken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records.

Nieuwe ontwikkelingen worden door ons met open armen ontvangen. Wij verwachten dan ook dat jij de mogelijkheden en kansen die hieruit voortvloeien met beide handen aangrijpt en eigen maakt.

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct!

We staan te popelen om je te leren kennen. Vul het formulier in om direct te solliciteren en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden