Skip to content

Vacature: Social Media Marketeer

Word jij onze creatieve social marketeer?

Bij Fosby gaat een social media specialist voor het maximale resultaat bij de klant! Door kanalen zoals Facebook, Instagram, LinkedIn of TikTok zo slim mogelijk in te zetten bereik jij met je de campagnes de juist doelgroep met de juiste boodschap.

In samenwerking met collega’s ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast ontwikkel jij jezelf snel als social media specialist en stel je persoonlijke ontwikkeldoelen op om verder te groeien.
Vera-uitsnede

Wat social media marketeer Vera zegt:

““Bij Fosby krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen. Door gerichte trainingen te volgen kon ik mijzelf snel specialiseren tot social media marketeer. Het is fantastisch om met mijn collega’s samen te werken. Zo gaan we graag samen uit eten of hebben we verschillende uitjes zoals de jaarlijkse wintersport.”

Fosby zoekt een...

Social Media Marketeer

Je houdt je iedere dag bezig met campagnes en advertenties voor onze klanten op de social advertising kanalen. Door iedere dag opnieuw te analyseren, optimaliseren en leren ontwikkel je je snel tot social media specialist. Met jouw analytisch vermogen spot je snel nieuwe kansen voor jouw klanten.

Binnen Fosby leer je in een dynamische omgeving werken. Als junior social media marketeer word je al snel ingezet op verschillende projecten waar je met diverse klanten werkt. Je voert gesprekken en helpt ze verder met hun belangrijke campagnes. Naast veelvuldig klantcontact, werk je ook nauw samen met collega’s.

Dit ga je doen:

Als junior social media specialist beheer je Facebook, Instagram, LinkedIn, Pinterest en Tiktok campagnes voor verschillende soorten klanten. Je leert in een snel tempo alle tips & tricks van social advertising en houdt de laatste ontwikkelingen bij.

Samen met andere collega’s werk je aan gerichte campagnes. Door in een klantenteam te werken leer je ook veel over de andere marketingdisciplines binnen Fosby. Je zet nieuwe campagnes op, optimaliseert bestaande campagnes en analyseert de resultaten.

Fosby sfeerimpressie

Wat je van ons krijgt:

Trainingen door o.a. Meta en LinkedIn

Opleidingsmogelijkheden bij Competence Factory en een budget van €4.500 per jaar.

Salarisindicatie:
€2.150 - €3.000 bruto p.m.

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als Social Media Marketeer

Is deze junior functie op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Wij zijn Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nlFairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw functie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Fosby teamuitje

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Social Specialist

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden