Skip to content

SEO Consultant worden?

Als SEO consultant ga jij voor maximaal organisch resultaat. Samen met je collega’s ga je aan de slag met het optimaliseren van de websites van verschillende klanten. Door veel te  analyseren en optimaliseren verover jij binnenkort de topposities in Google!

Fosby zoekt een...

SEO consultant

Als onderdeel van team SEO ben je samen met je collega’s altijd bezig met het zo hoog mogelijk ranken in zoekmachines. Je maakt analyses om kansen te vinden en gaat vervolgens, in overleg met de klant, deze verbeterpunten doorvoeren. Denk aan zoekwoordonderzoek, content optimalisatie, 404 pagina’s wegwerken, link- en URL-structuur verbeteren, backlinks verkrijgen etc.

Mochten deze begrippen je nou niks zeggen, maar ben je wel enthousiast om hierover te leren. Geen probleem. Bij Fosby leer je binnen no-time alle kneepjes van het vak en krijg je genoeg ruimte om jezelf binnen SEO, maar ook op persoonlijk vlak verder te ontwikkelen.

Dit ga je doen

Als SEO specialist houd jij je iedere dag bezig met de organische vindbaarheid van jouw klantenportfolio. Je maakt audits en analyses van websites, je gaat aan de slag met zoekwoordonderzoek, je schrijft content en tot slot monitor je de organische groei en onderzoek je organische dalingen.

Daarnaast heb je nauw contact met de andere SEO specialisten en help je elkaar waar nodig. Ook heb je interne meetings met marketeers van andere specialisaties om de krachten te bundelen en de maximale groei voor de klant te realiseren.

Tot slot heb je ook contact met developers en klanten om de voortgang te bespreken en de relatie te onderhouden.

Ergun aan het werk op Fosby kantoor

Wat je van ons krijgt:

Inhouse trainingen en een ruim opleidingsbudget van 4.500 euro per jaar

Gezellige open werksfeer met een jong team waar je van kunt leren

Salarisindicatie:
€2.500 - €3.500 bruto p.m. op basis van je ervaring

Jaarlijkse wintersport, parachutesprong, tafelvoetbal en etentjes

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een laptop en telefoon

Werkruimte Fosby

Wat verwachten we van jou?

Ervaring met de volgende tools is een grote pré:

Solliciteer direct als SEO consultant

Is deze functie echt iets voor jou? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij bij Fosby wil werken en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag een eerste kennismaking!

Bij een tweede gesprek duiken we graag samen de diepte in. Hoe kijk jij naar een case, welke optimalisaties zie jij voor een bepaalde website? Ook sluit er een extra SEO marketeer aan voor het teamgevoel.

Heb je wat meer informatie nodig? Mail Wende voor jouw vragen.

Wat onze SEO consultant Wende zegt:

“Bij Fosby werken we veel in teamverband. Ons team bestaat op dit moment uit 6 SEO marketeers. We werken samen aan verschillende klanten. In ons team zijn verschillende expertises aanwezig die klanten echt laten groeien. Denk aan content, linkbuilding en technische specialisten. Daarnaast krijg je veel ruimte om je eigen kennis te ontwikkelen. Zo zijn wij in oktober naar BrightonSEO geweest!”

Wende-uitsnede

Wil jij onze SEO-collega worden? Solliciteer direct!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Wij zijn Fosby

  Fosby is een digital marketingbureau in regio Utrecht met ruim 15 jaar ervaring. Fosby werkt iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Tuincentrum.nl, Drs. Leenarts, Mango Mobility, Vrijbuiter en Jaarbeurs.

  Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier makenaanpakken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met passie, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records!

  Nieuwe ontwikkelingen worden door ons met open armen ontvangen. Wil je nieuwe updates delen? Het team een training geven vanuit jouw expertise of zelf naar een evenement of workshop? Dat regelen we samen.

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden