Skip to content

Senior SEO specialist

Scoren in de zoekmachines

Als Senior SEO Consultant heb je als doel het maximale voor de klant te bereiken; jij kunt je daarom goed inleven in ondernemers. In samenwerking met de andere specialisaties binnen het online marketing team ben je altijd op zoek naar meer conversies, hogere posities in Google, website optimalisaties en betere organische resultaten. Jij wil records breken!

Wat onze SEO consultant Ergün zegt:

“Het is bij Fosby enorm fijn om samen te werken met een grote groep online marketeers. Zo kun je met verschillende expertises de klanten echt laten groeien. Wat ik ook heel prettig vind, is dat je genoeg ruimte krijgt om jezelf verder te ontwikkelen.”

Ergun Cengel

Fosby zoekt...

Senior SEO specialist

Als Senior SEO consultant bij Fosby heb je een afwisselende functie en zien je dagen er net zo afwisselend uit. Je werkzaamheden bestaan daarbij onder andere uit:

Jesca en Edwin

Wat je van ons krijgt:

Opleidingsmogelijkheden met een budget van 4.500 euro per jaar

Gezellige werksfeer met een jong team dat je kunt begeleiden

Salarisindicatie:
€3.250 - €5.000 bruto p.m.

Jaarlijkse wintersport, parachutesprong en tafelvoetbal competities

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een MacBook en iPhone​

Fosby sfeerimpressie

Wat je gaat doen

Je krijgt in deze functie de ruimte om innovatieve strategieën te bedenken en onze klanten te adviseren. Maar bent uiteraard ook verantwoordelijk voor de resultaten. Je bent constant bezig met het analyseren van deze resultaten en het inzetten en finetunen van websites. Jouw ervaring in SEO maakt jou hét aanspreekpunt bij jouw eigen groep klanten.

Wat verwachten we van jou?

Ervaring met de volgende tools is een grote pré:

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Fosby teamfoto

  Wij zijn Fosby

  Fosby is een ervaren digital marketingbureau in regio Utrecht met ruim 15 jaar ervaring. Fosby werkt elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Balmain Hair, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

  Fosby is een snel groeiende, innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en aanpakken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records.

  Nieuwe ontwikkelingen worden door ons met open armen ontvangen. Wij verwachten dan ook dat jij de mogelijkheden en kansen die hieruit voortvloeien met beide handen aangrijpt en eigen maakt.

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden