Skip to content

Senior SEA Specialist

Jij gaat voor maximaal resultaat

Een Senior SEA Specialist heeft als doel het maximale voor de klant te bereiken; jij kunt je daarom als geen ander inleven in de ondernemer. In samenwerking met de rest van het online marketing team ben je altijd op zoek naar meer verkopen, bezoekers en verbeteringen in campagnes. Je wil records breken!

Jordi Kuijer

Wat onze SEA Consultant Jordi zegt:

“Bij Fosby krijg je echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen als online marketeer. Naast mijn werk voor mooie klanten kan ik bijvoorbeeld ook aan de slag als marketing trainer. Het is maar net waar je eigen ambities liggen! Het team aan collega’s is ook superleuk. Zo gaan we ook samen borrelen of skiën.”

Fosby zoekt...

Senior SEA Specialist

Je weet als geen ander doormiddel van SEA het maximale resultaat te halen uit het beschikbare budget en daardoor organisaties online beter laat presteren. Google Ads heeft geen geheimen en jij weet hoe je op een slimme manier organisaties sneller hun doelen kunnen laten bereiken.

Je krijgt een brede rol binnen Fosby, je hebt niet één taak. Je wordt ingezet op verschillende projecten. Gesprekken met klanten voer je op verschillende niveaus, van marketing medewerkers tot c-level. Naast het veelvuldige contact met de klant, werk je ook nauw samen met collega’s.

Van een Senior SEA specialist verwachten wij dat jij je expertise actief wilt delen met je collega’s. We willen je ook dan graag uitdagen om het team van SEA specialisten verder te professionaliseren.

Jeroen de Koning geeft een training

Wat je van ons krijgt:

Studiebudget en de mogelijkheid om zelf trainingen te geven

Gezellige werksfeer en een groot team om mee samen te werken

Salarisindicatie:
€3.250 - €5.000 bruto p.m.

Jaarlijkse wintersport en tandemsprong. + pingpong competities.​

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, een MacBook en iPhone​.

Wat je gaat doen

Je krijgt in deze functie de ruimte om innovatieve strategieën te bedenken en onze klanten te adviseren. Maar bent uiteraard ook verantwoordelijk voor de resultaten. Je bent constant bezig met het analyseren van deze resultaten en het inzetten en finetunen van campagnes. Jouw ervaring op online marketing vlak maakt jou hét aanspreekpunt bij jouw eigen groep klanten.

Wat verwachten we van jou

Word jij onze nieuwe SEA collega? Solliciteer dan direct!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Fosby teamuitje

  Wij zijn Fosby

  Fosby is een ervaren digital marketingbureau in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Fosby werkt elke dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Balmain Hair, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

  Fosby is een snelgroeiende, innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en aanpakken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom gedreven aan het succes van onze klanten. Wij bieden je een werkomgeving waarin met bevlogenheid, toewijding en creativiteit wordt gewerkt aan het breken van records.

  Nieuwe ontwikkelingen worden door ons met open armen ontvangen. Wij verwachten dan ook dat jij de mogelijkheden en kansen die hieruit voortvloeien met beide handen aangrijpt en eigen maakt.

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden