Skip to content

Recruiter (40 uur)

Beschik jij over lef, humor, creativiteit, overtuigingskracht...

Kijk jij op een creatieve manier naar de arbeidsmarkt? Ben jij niet onder de indruk van een beetje krapte aan kandidaten? Dan ben JIJ misschien wel de juiste persoon voor deze vacature! Wij zoeken een tweede Corporate Recruiter ter uitbreiding van het HR-team van de Claresco groep.

Fosby zoekt...

Recruiter

Je krijgt alle ruimte om je rol zo in te vullen dat Recruitment onmisbaar wordt. Je krijgt energie van collega’s met passie voor hun werk, de gezellige koffiemomenten en borrels en toffe uitjes. Natuurlijk kun je werken vanuit huis, bieden wij je een marktconform salaris en voorwaarden zoals een telefoon en een laptop. We verwachten dat je voor deze rol 40 uur per week nodig hebt.
Fosby online marketing bureau
Fosby sfeerimpressie

Wat je gaat doen

Als een van onze Recruiters ben je werkzaam binnen een team van vakspecialisten, waaronder een Corporate Recruiter, HR-Professional, Operationeel Managers en de Claresco Directie met ieder eigen taken. De meest voorkomende werkzaamheden zijn:

Wij vragen

Werkruimte Fosby
Veerle-uitsnede

Wat onze recruiter Veerle zegt:

“Bij Claresco krijg je echt de ruimte om jezelf te ontwikkelen en je functie eigen te maken. Ondanks dat we de 100 medewerkers ruim gepasseerd zijn is het nog steeds een hecht en leuk team, waarin er veel interactie is tussen de verschillende bedrijven. Onze jaarlijkse skitrip en vele uitjes zorgen ervoor dat iedereen elkaar kent en niemand een nummer is.”

Fosby teamuitje

Wij zijn Fosby & Claresco

Claresco is een IT-consultancy groep van verschillende bedrijven. De snelgroeiende Online Marketing Agency heet Fosby! De groep bestaat uit ruim 100 medewerkers.

Je switcht tussen de verschillende bedrijven, maar je uitvalsbasis is Bunnik of Rotterdam. Lunchen doen we met elkaar en als je echt scherp wilt zijn, is er altijd wel er iemand die graag een potje tafelvoetbal met je speelt! Het werkplezier draagt in grote mate bij aan de groei.

Je denkt mee over het binden en boeien van onze medewerkers. Ruimte om te leren en ontwikkelen vinden wij belangrijk. Leren doe je elke dag tijdens je werk, daarnaast kijken we graag samen welke ontwikkeling je door wilt/moet maken en welke trainingen je daarvoor nodig hebt.

Als jij denkt over de juiste skills te beschikken, denk aan lef luisteren humordoorvragencreatieve oplossingenovertuigingskracht, en gewoon doen; solliciteer dan op deze uitdagende job via vbender@iqbs.nl, dan gaan we graag met JOU in gesprek!

Klinkt het goed? Solliciteer dan direct!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden