Skip to content

Word jij onze E-mail Specialist?

Ontwikkel je tot E-mail Specialist

Bij Fosby wil een E-mail Marketing specialist altijd het maximale voor de klant bereiken. Door jouw analytisch- en inlevingsvermogen in de doelgroep van onze opdrachtgevers, richt je de subscriber lifecycle zo efficiënt mogelijk in!

In samenwerking met collega’s ben je altijd op zoek naar groei: meer verkopen, herhaalaankopen en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast ontwikkel jij jezelf in rap tempo als E-mail specialist en stel je persoonlijke ontwikkeldoelen op om verder te groeien.

Edwin

Wat onze E-mail Specialist Edwin zegt:

“Bij Fosby krijg je veel ruimte om jezelf te ontwikkelen als online marketeer. Door gerichte trainingen te volgen kon ik mijzelf snel specialiseren als E-mail specialist. Het is super om met collega’s en klanten samen te werken. Zo gaan we met collega’s graag uit eten of organiseren we sportieve teamuitjes.”

Fosby zoekt een...

Junior E-mail Specialist

Je houdt je iedere dag bezig met ESP’s. Analyseren, rapporteren, optimaliseren en het signaleren van nieuwe kansen geeft jouw baan een boost. De werkdag is voor jou geslaagd wanneer je organisaties met e-mail nog beter laat presteren en een stapje dichterbij hun doelen hebt gebracht.

Binnen Fosby krijg je een brede rol want je hebt niet één taak. Je wordt met jouw kennis ingezet op verschillende projecten. Je voert gesprekken met klanten van verschillende niveaus en functies. Naast veelvuldig klantcontact, werk je ook nauw samen met collega’s.

Dit ga je doen:

Als E-mail marketing specialist beheer je strategische campagnes voor uiteenlopende klanten. Samen met jouw team zoek je naar slimme automation om hun marketing naar een hoger niveau te tillen. Je optimaliseert campagnes en draagt zorg voor de gehele subscriber lifecycle.

Jij bent het aanspreekpunt van de klant. Je zorgt ervoor dat het overzicht behouden blijft en iedereen de juiste prioriteiten stelt. Met de klant werk je aan een (vertrouwens)band waardoor er sprake is van een constructieve samenwerking.

Fosby sfeerimpressie

Wat je van ons krijgt:

Trainingen van bijv. MailChimp, Copernica en bij Competence Factory

Opleidingsmogelijkheden via bijvoorbeeld Google.

Salarisindicatie:
€2.150-€3.000 bruto p.m.

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, MacBook en iPhone

Werkruimte Fosby

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als E-mail specialist

Is deze startersfunctie helemaal op jouw lijf geschreven? Reageer dan snel door het formulier onderaan de pagina in te vullen. Laat ons weten waarom jij in ons team past en wij nemen binnen twee werkdagen contact met je op. Zijn we allebei enthousiast? Dan plannen we graag snel een kennismaking!

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Wij zijn Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht en Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een breed scala aan klanten, zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op resultaat en werken daarom enthousiast aan het succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisme met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Solliciteer direct als
Junior E-mail Marketeer!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden