Skip to content

Data & Web analytics Specialist

Bij Fosby weet de data & web analytics specialist precies hoe belangrijk data tracking voor websites en marketing is. Door jouw analytisch vermogen kun je onze online marketing klanten verder helpen met het optimaliseren van trackingcodes en gerelateerde codefragmenten.

In samenwerking met collega’s ben je bij Fosby altijd op zoek naar groei: meer verkopen, meer bezoekers en het optimaliseren van campagnes. Daarnaast kun jij jezelf steeds blijven ontwikkelen tot een echte kenner van het data & analytics vak.

Fosby zoekt een...

Data & Web Analytics Specialist

Als data specialist houdt je je iedere dag bezig met het opstellen en uitvoeren van waardevolle marketing meetplannen. Met jouw analytisch vermogen zie en optimaliseer jij de kansen die organisaties een stapje dichter bij online succes brengen.

Je hebt nauw klantcontact met diverse klanten van verschillende niveaus die jij gaat ondersteunen in Google Analytics 4 en Google Tag Manager (GTM). Ook heb je veel contact met collega marketeers en ondersteun jij hen met webtagging en conversiemetingen.

Dit ga je doen:

Als Data & web analytics specialist maak je duidelijke meetplannen en ben je druk met de inrichting van onder andere Google Analytics 4, Google Ads tags en verschillende marketing pixels via tag management systemen.

Als jouw marketing collega’s meetproblemen ervaren ga jij aan de slag met het analyseren en oplossen hiervan. Je richt daarnaast ook Server Side Tracking systemen in voor onze klanten en houdt je bezig met consent oplossingen via Tag Management. Je vindt het ook leuk om slimme Google Data Studio dashboards te ontwikkelen en te optimaliseren.

Je leert in een snel tempo alle ins & outs van webtracking en houdt de laatste ontwikkelingen bij. Je inspireert ook het tracking team door updates te delen.

Fosby sfeerimpressie

Wat je van ons krijgt:

Trainingen door Google en Microsoft

Opleidingsmogelijkheden bij bijvoorbeeld Competence Factory

Salarisindicatie:
€2.500 - €4.000 bruto p.m. afhankelijk van ervaring

Sportieve uitjes zoals een jaarlijkse parachutesprong, wintersport en in-house pingpong toernooien

Pensioenregeling, reiskostenvergoeding, sportvergoeding, laptop en iPhone

Werkruimte Fosby

Dit heb jij in huis:

Solliciteren als Data & web analytics specialist

Ben jij onze nieuwe data specialist? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in, geef aan waarom jij bij ons wilt komen werken en wij zullen binnen 2 dagen contact met je opnemen.

Heb je wat meer informatie nodig? Mail ons voor jouw vragen.

Martin Vos

Wat onze Data specialist Martin zegt:

“Door alle metingen goed in te stellen voor klanten, maak je het werk van je marketing collega’s een stuk makkelijker. Met de juiste data in Google Analytics 4 en de juiste koppelingen via Tag Manager kun je alles meten wat je wil!

Wij zijn Fosby

Fosby is een digital agency in regio Utrecht én Rotterdam met ruim 15 jaar ervaring. Wij werken iedere dag voor een brede groep klanten  zoals Kamera-Express, Drogist.nl, Fairtrade Original, Tuincentrum.nl en Paracentrum Texel.

Fosby is een snelgroeiende en innovatieve organisatie. In ons gedreven team gaan samenwerken, plezier maken en scoren hand-in-hand. We zijn allemaal gek op performance en werken daarom enthousiast aan het online succes van onze klanten.

Wij bieden jou een werkomgeving waarin met creativiteit, toewijding en passie wordt gewerkt aan nieuwe records. Nieuwe ontwikkelingen ontvangen wij met open armen. Wij verwachten dat jij de mogelijkheden en kansen vanuit jouw specialisatie met beide handen aangrijpt en eigen maakt!

Word jij onze nieuwe data specialist? Solliciteer dan snel!

  Wie ben jij?
  Wil je nog iets kwijt?

  Bestanden

  Ik ga akkoord met de verwerking van mijn gegevens door Fosby

  Laat jouw website of webshop beter presteren!

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

  Website of webshop beter laten presteren?

  Ontdek de kansen en groeimogelijkheden