Skip to content

Webinar: ontdek de waarde van SEO voor jouw website

Meld je nu aan!

  SEO Webinar

  Wat is SEO? Wat zijn de effecten van zoekmachine optimalisatie? Advertenties zijn toch veel effectiever dan SEO? Wat draagt SEO nu eigenlijk bij aan mijn website en conversies?

  Zijn dit vragen die jij jezelf wel eens stelt? Dat is niet gek. SEO is als marketing onderdeel vaak wat onbekender en minder in gebruik dan bijvoorbeeld paid advertising. Als digital agency weten wij dat SEO onmisbaar is binnen een online marketing strategie. Wanneer je aan de slag gaat met de factoren van SEO (en deze op lange termijn blijft onderhouden) zal het uiteindelijk tot meer kwalitatieve bezoekers en converterende bezoekers leiden.

  Klinkt dit goed in de oren en wil jij hierin uitleg krijgen van een ervaren SEO marketeer? Schrijf je dan nu kosteloos in voor ons webinar.

  Het online event vindt plaats op 21 december om 15:00 en zal ongeveer 45 minuten duren. Achteraf is er uiteraard tijd voor vragen! Nu al vragen? Stel ze gerust via seo@fosby.nl.

  Ergun Cengel

  Ergün

  SEO marketeer Ergün vertelt jou op 21 december alle ins en outs over zoekmachine optimalisatie. Ergün is al ruim 10 jaar actief in online marketing met SEO als specialisatie. Hij legt je graag uit wat het is, waarom het ook voor jouw website zo belangrijk is en bespreekt de laatste trends.

  Waarom je hier bij moet zijn:

  Meld je nu aan!

   Laat jouw website of webshop beter presteren!

   Ontdek de kansen en groeimogelijkheden voor de toekomst

   Website of webshop beter laten presteren?

   Ontdek de kansen en groeimogelijkheden